Риана най-после роди и с това сложи край на мъките

...
Риана най-после роди и с това сложи край на мъките
Коментари Харесай

Най-скандалните български бременни! Тези звезди показаха безсрамни тела по време на 9-те си месеца

Риана най-сетне роди и с това постави завършек на тъгите ни да я гледаме гола и по стомах на хиляди всемирски събития, в които се обличаше безумно секси и просто скандално. Родните бъдещи майки обаче също не ѝ останаха длъжни и през годините видяхме доста български звезди, които демонстрираха секси тела по време на бременността. Познай кои са!

Галена и скандалното видео към „ Moro mou “

Галена постоянно е следяла международните фешън трендове и може би тъкмо поради това си разреши да се появи доста бременна в песента си „ Moro mou “ от 2017 година, тъкмо както международните звезди. Във видеото тя е безумно секси, като с огромния си стомах се извива на въртяща се платформа по черна сатенена рокля. До през днешния ден това е един от хитовите ѝ клипове. 

Виж още: Лукс, искра и доста жанр: Галена чества рожден ден с обилен ваучър

Диляна Попова - гола и бременна на корицата на EVA

 https://eva.bg/

През 2014 година една от най-красивите българки моделът Диляна Попова беше в епицентъра на медийния интерес поради противозаконната си връзка с артиста Асен Блатечки, от който беше бременна. Именно по време на скандалната стихия тя се снима в съвсем гола фотосесия за списание EVA. Въпреки, че сесията беше много естетическа, Диляна разбуни духовете като сподели много плът и наедрялото си коремче.

Емилия, която не се спря

При последната си бременност фолк певицата Емилия в действителност не се спря. То не бяха розови латексови костюми, то не бяха черни бодита голи начело с няколко връзки, които след това се оказа, че самата Риана е копирала от Емилия, то не бяха фотоси и сесии. Емилия си е прелестна постоянно, само че считаме, че този път малко прекали с голотата тъкмо през този интервал.

Изображение: https://www.instagram.com/dillyanapopova/
https://www.instagram.com/emilia.online/
https://www.instagram.com/galena1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР