Риана и гаджето ѝ – рапърът A$AP Rocky си организираха

...
Риана и гаджето ѝ – рапърът A$AP Rocky си организираха
Коментари Харесай

Double Date: Риана, Ники Минаж и половинките им нажежиха мрежата с един фотос

Риана и гаджето ѝ – рапърът A$AP Rocky си проведоха двойна среща с друга звездна двойка - Ники Минаж и половинката ѝ Кенет Пети. Оказва се, че сред Риана и Ники Минаж няма омраза и конкуренция, а в противен случай - двете са приятелки и очевидно нямат нищо срещу да излизат дружно с мъжете си.

Това стана ясно от фотография, която показа Ники Минаж в Instagram, а на фотото се вижда и нейният едногодишен наследник, чието име към момента не е известно. Фотото е направено в дома на Ники и Кенет, а Риана и A$AP Rocky са им били фамилни посетители. Феновете изпаднаха в потрес, тъй като заподозряха, че може би двете изпълнителки възнамеряват нещо общо в музикално отношение.

Виж още: Тя е на 24, той на 54: Тина Кунаки и Венсан Касел са все по този начин бясно влюбени един в различен

Истината е, че на този стадий Риана единствено е загатвала, че работи по нова музика, само че няма изясненост с кого си партнира, както и по кое време се чака да има нов сингъл или албум, а почитателите са доста нетърпеливи. Звездата на този стадий се е посветила напълно на бизнеса си с гримове и долни дрехи.

Припомняме, че това лято Риана беше обавена за милиардерка и беше за най-богатата музикантка с чиста стойност на положението си от 1,7 милиарда $, съгласно Forbes. Факт е, че по-голямата част от благосъстоянието на Риана идва от Fenty Beauty, а не от шлагери, продадени албуми или билети от турнета. Дали срещата сред Ники и Риана е единствено другарска, следва да разберем.

Виж още: Две кралици на подиума: Мария Бакалова и Джей Ло се снимаха, българката остава в Италия

Изображение: https://www.instagram.com/nickiminaj/, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР