Риалити звездите Александра и Даниел Петканови продължават да делят един

...
Риалити звездите Александра и Даниел Петканови продължават да делят един
Коментари Харесай

Два месеца след като обявиха, че се развеждат: Дани и Алекс продължават да живеят заедно

Риалити звездите Александра и Даниел Петканови не престават да разделят един покрив близо два месеца откакто публично оповестиха, че се развеждат. Те живеят в фамилната си къща, намираща се в тузарския пернишки квартал „ Делта Хил “, известен като „ Бевърли Хилс “ - квартала на богатите.

Това излиза наяве от последните изявления на телевизионните и интернет любимци в обществените мрежи. Кадрите издават добре познатия интериор в дома им в ярки цветове ексцентрични мебели и арт украшения, сплотяващи няколко стила.

Очаквано ежедневната интензивност предизвика контрастни мнения измежду почитателите им. Някои от тях изрично показват мнение, че раздялата им най-вероятно e пиар трик, давайки за образец и първата им раздяла, когато в непрестанно набиращия известност фамилен YouTube канал се появи видео, което провокира същински възторг измежду симпатизантите им, околните им познати и другари.

А Петканови с изключение на популярност съумяха да припечелят още някой лев. Както „ Галерия “ писа първо, се очакваше къщата, както и столичният апартамент да останат за Александра и детето. За никого не е загадка, че фамилното гнездо глътна над половин милион лв.. Двойката го закупи с хонорарите си от 300 000 лева от развлекателния риалити формат „ ВИП Брадър “ през 2017 година, където се ожениха пред цяла България.

Имотът е на два етажа, разполага с необятен дневен тракт, кухня, спалня с баня и тоалетна. На втория етаж има още една спалня с баня и тоалетна. На този терен Алекс развихри дизайнерския си гений, пълнейки дома си с извънредно скъпарски движимости. Екстериорът по нищо не отстъпва на вътрешната част, една от оградите е изрисувана с анимации - подарък за наследника им Габриел . По последна информация младите родители ще продължат да поделят грижите си за детето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР