Риалити звездата Виктория Капитонова, която стана известна след победата си

...
Риалити звездата Виктория Капитонова, която стана известна след победата си
Коментари Харесай

Нагла, злобна, без морал и ценности, но и чиста престъпница! Виктория Капитонова обра над 200 човека по най-наглия начин

Риалити звездата Виктория Капитонова, която стана известна след успеха си в „ Ергенът “, се оказа най-обикновена измамница. Към всичките й отрицателни качества, които сподели в предаването, можем да причислим и измамата.

Вики Ролекса, както нашумя поради безумната й фантазия да има „ Ролекс “, се прави на популярен инфлуенсър и блогър и даже дава уроци на специфични онлайн курсове. Именно по този начин е завлякла 232-ма индивида.

Точно толкоз са се записали за неин курс, надявайки се, че ще им помогне да станат богаташи от Инстаграм. На всеки е взела по 500 лева, което значи, че рускинята е лапнала 116 000 лева

Вместо за тези пари да получат качествена услуга обаче, хората останали излъгани, тъй като се оказало, че Виктория плагиатства. Тя безусловно откраднала занаята на друга рускиня - Марго Севчук. Всички препоръки и специфични неща тя ги взела от курсовете на своята сънародница.

В течение на курса някои девойки почнали да се усещат, че това, което им се преподава, е откраднато. Особено такива, които се интересуват задълбочено от инфлуенсърство и вероятно са плащали и за крсове на Севчук. На тях не им се понравило, че са платили два пъти за едно и също нещо и незабавно се оплакали.

Едно от девойките се споделя Станислава. Тя е с над 50 000 почитатели в мрежата и разкри за измамата на Вики Ролекса.

„ Това, което прави Капитонова, е да вземе готовата и създадена концепция и да я разпространява на българския пазар като авторска. Тотална измамница. “, твърди Стаси.

След като видяла рецензиите към нея, Виктория заплашила Станислава със съд, само че едва ли ще успее да я осъди, че споделя истината.

Така на процедура се оказва, че Капитонова е освен злобна, нагла, без морал и полезности, както се разбра от „ Ергенът “, само че и престъпница.

Източник: Галерия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР