Риалити звездата Светлозара Трендафилова, по-известна като Зара от Биг Брадър,

...
Риалити звездата Светлозара Трендафилова, по-известна като Зара от Биг Брадър,
Коментари Харесай

Тази незабравима участничка от Биг Брадър вдигна втора сватба

Риалити звездата Светлозара Трендафилова, по-известна като Зара от " Биг Брадър ", отново мина под венчилото. За брюнетката, добила известност след първия сезон на риалити формата, това е втора женитба.

Както е известно от години тя живее в чужбина, а напоследък се е открила в Дубай. Атлетичната брюнетка претърпя някои провокации в персонален проект, най-много около развода с австралийския състезател Ерик Уотсън, само че ето, че не заставам дълго сама след раздялата, написа " Блиц ".

От известно време Зара се показва в обществените мрежи с нова фамилия – Лахиф, въпреки към момента да не е обявила обществено, че отново е предходна под венчило. Според тиражирани информации настоящият младоженец на Зара - Макс Лахиф, още веднъж е състезател – занимава се с ръгби.

Припомняме, че Трендафилова се омъжи за заможния Ерик Уотсън през 2016-та, но бракът им не просъщестува дълго. Двамата се запознали на остров Бахрейн и палавата брадърка бързо съумяла да завърти главата на австралиеца, който е професионален лекоатлет. Малко откакто станали гаджета, Уотсън завел нашенката в Австралия, с цел да я запознае със фамилията си, а годежът им не просрочен.

Зара получила предложение за брак навръх рождения си ден по време на сантиментална разходка до остров Ротнест. Ерик паднал на колене и извадил пръстен с елмаз, а тя без да се замисли дала отговор с " да " на въпроса му. Няколко години по-късно обаче се стигнало до бракоразвод, като аргументите за разлъката не са известни.

Зара, която е деен фитнес фанатик през последните години, дълго търсеше своето амплоа. Пробва се и като тв водеща след " Биг Брадър ", само че по-късно взе решение да замине за Ню Йорк, където да учи актьорско майсторство. Там обаче, прекъсна образованието си. Покрай връзката си със скандалния контрабандист Иван Танев - Универсалния, Трендафилова отпътува за Дубай и остана да живее там. Тогавашният й ухажор бе разгласен за интернационално търсене от Интерпол поради присъединяване в незаконни схеми. Варненката в началото избяга с него, само че след това й омръзна играта на гоненица и го заряза.

Припомняме също, че в предишното Зара имаше връзка и с към този момент починалия предприемач Христо Сираков, само че след раздялата си те резервираха положителни връзки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР