Риалити звездата Ким Кардашиян намекна, че не обича третото си

...
Риалити звездата Ким Кардашиян намекна, че не обича третото си
Коментари Харесай

Ким Кардашиян не обича третото си дете

Риалити звездата Ким Кардашиян загатна, че не обича третото си дете. Два месеца, откакто гушна дребната Чикаго, тя към момента не е сигурна, че може да се привърже към нея по този начин, както към другите си две деца — Норт и Сейнт, написа Hello!Magazin.

Причината е възприятието за прочувствена връзка с бебето, което се появи на бял свят от утробата на сурогатна майка, а не от тази на риалити звездата.

„ Въпреки че правя оценка обстоятелството, че не се постановяваше да пълнея и да се мъча да слабея след бременността, избирам

да я бях роди самата аз. Сега не изпитвам същата прочувствена обвързаност към нея. Просто се надявам, че ще стартира да се интересувам повече, да ми пука, що се касае за другите... всеки споделя, че не би трябвало да има разлика. На мен обаче, към момента ми се желае да го бях направила сама (бременността и раждането на Чикаго) ", показа Ким със сестра си Клоуи в шоуто на популярния клан Keeping Up With The Kardashians.

Риалити звездата и брачният партньор й — рапърът Кание Уест посрещнаха Чикаго в дома си против сумата от 45 хиляди $ като заплащане за дамата, която я износи.

Родителите я назовават на галено Шай. Другите деца на Ким и изпълнителя на Gold Digger са 4-годишната Норт и дребният Сейнт, който се появи на бял свят в края на 2015 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР