Риалити сензацията Клои Кардашиян взе решение да изостави бебето си.34-годишната

...
Риалити сензацията Клои Кардашиян взе решение да изостави бебето си.34-годишната
Коментари Харесай

Клои Кардашиян оставя бебето

Риалити сензацията Клои Кардашиян взе решение да изостави бебето си.

34-годишната хубавица ще прекъсне майчинството си, с цел да се върне на работа. Малката Тру Томпсън се появи на бял свят едвам преди 12 седмици, заради което популярната майка въпреки всичко се тормози от раздялата.

„ Мисля си непрекъснато, че за Бога, би трябвало да почна работа на 6-ти. Просто съм доста обезпокоена от това. Не знам по какъв начин ще я оставя през целия ден сама. Това ме побърква. Но би трябвало да се върна на работа по някое време. “, показа в поредност от клипчета в обществените мрежи тя.

Междувременно звездата от Keeping Up With The Kardashians разбуни духовете, като се появи с пръстен с голям елмаз, повдигайки въпроса дали Тристан не се е пристрашил да зададе съдбоносния въпрос. Запознати споделят, че може би бижуто е просто подарък за рождения ден на чаровната русокоска, която навърши 34 преди дни, написа Монитор.

Припомняме, че Клои роди дребната Тру през април, а Томпсън участва на раждането. Преди това се спекулираше, че той не е бил позволен до родилното, откакто го хванаха в невярност. Това не е първата му стъпка настрана.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР