Риалити програми, музикални предавания и смях очакват феновете Зрителите на Нова

...
Риалити програми, музикални предавания и смях очакват феновете
Зрителите на Нова
Коментари Харесай

Оплетоха си кошницата в NOVA! Кои предавания и водещи спасяв...

Риалити стратегии, музикални излъчвания и смях чакат почитателите

Зрителите на „ Нова телевизия “ най-сетне схванаха отговора на въпроса кои излъчвания ще бъдат в ефира през идния ефирен сезон. От през днешния ден медията излъчва върви автореклама за това кои шоута ще забавляват хората през пролетните месеци.

Една от най-гледаните стратегии през последните години – „ Като две капки вода “ , се завръща с 11-ия си сезон. На рекламата са пуснати остарели фрагменти от предаването, на които водещи са Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро . По всичко проличава, че двамата още веднъж ще бъдат един до друг както и в сезон №10, само че не е изключено и продуцентът Маги Халваджиян да направи някоя промяна, защото Рачков си има свое лично шоу, което гледахме през есента. На този стадий няма никаква информация кои ще бъдат участниците в „ Капките “, както и дали ще има някакви рокади в журито. Със сигурност обаче се чака още веднъж гледаемостта да е много висока, както бе и в досегашните му 10 издания.

Другата огромна вест е завръщането на екран на риалитито за влюбени двойки „ Един за различен “ . Негов водещ е някогашният синоптик на БТВ Емо Чолаков , който е прочут с присъщия си оптимизъм. В шоуто вземат участие влюбени двойки, които би трябвало да покажат какъв брой добре познават колегата си. Досега бяха излъчени три сезона в ефира на „ Нова “, а в този момент по всичко проличава, че идва №4.

Друго обичано на феновете предаване – Hell’s Kitchen , също още веднъж ще бъде в ефира през идния ефирен сезон. То е за готварски умения и е основано от гуруто в специалността Гордън Рамзи. Досега са излъчени пет сезона на риалитито, а водещ е началник Виктор Ангелов , който е прочут със строгостта си към участниците и условието към детайлите.

В авторекламата, която се върти в ефира на „ Нова “ от през днешния ден, има и фрагменти на нов сериал, в който се вижда, че взе участие Башар Рахал . Името му е „ Много мой човек “ .

Шеф Иван Манчев пък се завръща с нови епизоди на „ Кошмари в кухнята “ – шоу, в което „ съживява “ позападнали и занемарени заведения в цяла България със своите рекомендации за непорочност, меню, визия и предписания.

През пролетта ще продължим да гледаме и Ники Кънчев в ролята му на водещ на предаването за познания „ Голямото гонене “, което започва публично през есента на 2022 година

„ Пролетта идва с вяра – за смелите, за дребните и огромните, за знаещите, за търсещите, за ценителите, за обичащите. „ Нова “ ще ви въодушеви с същински страсти. Защото всички дружно можем повече “, гласи текстът към авторекламата за новия ефирен сезон, написа vihrogon.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР