Риалити героят, който всеки път прави жестоко шоу в Денсинг

...
Риалити героят, който всеки път прави жестоко шоу в Денсинг
Коментари Харесай

Ергенът Виктор влюбен във водеща на bTV

Риалити героят, който всякога прави грубо шоу в „ Денсинг старс “, а последният път даже излезе с балетна пачка на паркета, е вманиачен по нежното лице на bTV Поли Недкова. Връзката им е напълно прясна и двамата се пробват да я крият, само че надали ще я опазят дълго от любопитните очи.

Реклама
Въпреки че са претрупани с задължения, Виктор и Поли употребяват всяка секунда, с цел да са дружно. Актрисата, която играе в „ Съни бийч “ и всеки ден води и репортерства в " Преди обед ", постоянно е в публиката онлайн в „ Денсинг старс “. Красавицата се настанява покрай сцената, най-често до гаджето на Папи Ханс Сара Драгулева и по този начин преднамерено основава лъжливото чувство, че поддържа артиста. Под това прикритие тя се любува на Виктор, който става все по-добър в танците и обира комплиментите на строгото жури.

Ерген №1 обаче очевидно не бърза да обявява възприятията си към Поли след последното крушение, което претърпя на любовния фронт. Малко преди да влезе в „ Денсинг старс “ той трагично се раздели с приятелката си, блогърката Мария и разгласи края на аферата в обществените медии. Скоро ще стане ясно дали ще му провърви повече с Поли, с която, най-малко към този момент, наподобяват един за различен. Точно като Виктор, тя се вълнува от здравословния метод на живот и тренира интензивно във фитнеса.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР