Риалити героинята стана майка в края на миналата годинаЗвездата от

...
Риалити героинята стана майка в края на миналата годинаЗвездата от
Коментари Харесай

Пост в социалните мрежи издаде как се казва бебето на Зара

Риалити героинята стана майка в края на предходната година

Звездата от първия сезон на българското издание " Биг Брадър “ Зара Димитрова стана майка на момче в края на предходната година. Тогава тя показа видео, на което театралничи с към момента бременния си стомах, а по-късно и сподели самия правоприемник със прикрито личице. До момента обаче красивата варненка не споделяше името на първата си рожба, пише  " Галерия “.

Мълчанието към този момент е нарушено с нов кадър на бебето. Тези дни Зара показа стори на нейна близка -филмовия продуцент Хиам Елсалиби, която се е снимала с момчето й и е написала на британски " Моят дребен Кай, вуйна те обича! “. Думите й като че ли дадоха и жокер, че това е лелята на бебето и сестра на бащата на момчето. За него се твърдеше, че е британският играч по ръгби Макс Лахиф.

Тази версия потегли поради това, че брюнетката се подписва в обществените мрежи с семейството Лахиф. Възможно е и мъжът на риалити звездата да е с арабски корени, защото лелята на бебето е с подобен генезис. Самата Зара от години живее в Дубай, тъй че нещата се навързват.

От друга страна, името на бебето на Зара няма нищо общо с арабските имена. Може да се каже, че Кай е древноримски папа, което значи " океан “ и " триумфиращ “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР