Риалити фурията Джулиана Гани и мъжът й Илиян използват на

...
Риалити фурията Джулиана Гани и мъжът й Илиян използват на
Коментари Харесай

Обичат авантата! Джулиана Гани и мъжът й се тъпчат на корем

Риалити фурията Джулиана Гани и мъжът й Илиян употребяват на макс известността си в обществената мрежа, с цел да ядат и на облага по заведения за хранене, като не се свенят да напоръчват храна колкото им душа желае т.е. за двама, само че като за петима.


Двойката явно следва известната фраза - "Очи цялостни, ръце празни ", защото в последно време са абонирани за гратис хранене в известен софийски ресторант насочен към италианската кухня, където ги гощават щедро без да заплащат и стотинка. В няколко сторита, Илиян и Джулката демонстрират какво са си поръчали, като не крият, че на това място са всяка вечер и почитателите им не инцидентно могат да ги открият тук. Директната реклама допуска, за какво и толкоз доста е отрупана масата им с очевидно вкусни блюда.



"Топ! ", апетитно нагъва и отбелязва Илиян в стори, а Джулката го пита "Какво е това?! и по-късно си дава отговор сама, изброявайки прошуто и най-различни типове колбаси и сирена. След това продължава: "Това наподобява толкоз вкусно, че съвсем свърши - патладжан с доматен сос и моцарела. Това е бру-тал-нооо! Тук такива неща вършат, че ви е бедна фантазията ", сигнализира блондито и по-късно се пробва сякаш да посече апетита на обичания си с: "Ма, стига си ял, бе! " След това демонстрира още най-малко пет чинии с храна и задава безсрамно въпрос към сервитьорката: "А, не носите ли и нещо друго да замезим още повече?! ". Стаписана от лакомията им, обслужващата ги жена отсича: "Очаквате още? ", а Гани отново на нейното: "Просто ние ще опустошим всичко това доста бързо и сигурно ще си поръчаме още нещо ".

Силиконката и фитнес гуруто щедро си похапват, само че очеивидно това не им пречи на фигурите, тъй като типично по български - щом е на аватнта, ядем на стомах, разясняват тежките им вечери показвани в обществената мрежа.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР