Риалити форматите са едни от любимите проекти на телевизионните зрители.

...
Риалити форматите са едни от любимите проекти на телевизионните зрители.
Коментари Харесай

5 от най-харесваните двойки от риалити формати

Риалити форматите са едни от обичаните планове на телевизионните фенове. В последните години в България се излъчиха както голям брой родни продукции, по този начин и проекции на огромни западни формати. Те безспорно родиха запаметяващи се участници, които се трансфораха в любимци на феновете. Това важи в цялостна степен за двойките, които ги свърза общ риалити формат, написа каналът на във vbox7.

Поли и Митко

Поли и Митко участваха в последния сезон на „ Един за различен “. Въпреки че не победиха в предаването, те завоюваха нещо по-важно, а точно благосклонностите на феновете. Поли е детски преподавател, а Митко – пожарникар. Най-съкровената им фантазия беше да имат личен дом, която към този момент е реалност. Преди броени дни те качиха фотография в Instagram профилите си, на която са застанали пред къща и държат ключове в ръцете си.
                 

Тина и Станимир

Тина и Станимир също са участници в шоуто за двойки „ Един за различен “, само че във втория сезон. Двамата са от Харманли, само че от няколко години живеят в Англия. Там Станимир е водач на известни предприемачи, а Тина работи във компания, занимаваща се с почистването на домове. Голямата пристрастеност на двойката са пътуванията, което може да се види и от профилите им в Instagram.
                 

Евгения и Ваня

Евгения и Ваня Джаферович са семейство от над 12 години. Не е загадка, че и двамата са взели участие в Survivor, въпреки и в разнообразни сезони. Евгения взима присъединяване в Survivor през 2008г., когато е едвам на 18г. Ваня е огромният победител в Survivor: Камбоджа през 2014г.  Запознанството на двамата обаче не е обвързано с риалити формат, а с… Фейсбук. Евгения намира инцидентно профила на Ваня и взема решение да му написа на британски, тъй като не подозира, че той знае езика ни. Той и отвръща на чист български и по този начин стартира всичко.
                 

Ганка и Ванко

Ванко или по-популярен в обществените мрежи като vanko_pumprun  е спортист и фитнес инфлуенсър. Той взе присъединяване в последното издание на Survivor. Там не съумя да се пребори за успеха, само че се пребори за сърцето на една от участничките – Ганка. Тя е Software developer. Двамата стават по-близки след формата, а връзките си признават посредством обща фотография в Instagram, която носи изложение: „ Отговорът “, в отговор на всички въпроси на почитателите им.
                 

Красимира и Димитър

Димитър Калайджиев и Красимира Цочева са участници във „ Фермата 5 “. Искрите сред тях пламват още зад оградата на фермата, само че тогава Красимира има човек до себе си. След формата обаче двамата се събират и по този начин до 2020г., когато се появиха клюки, че са разграничени. Към момента обаче двойката е по-щастлива от всеки път, което е видно от общите ми пътешествия и инициативи.
                 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР