Риалити формата „Биг Брадър“ и производното „ВИП Брадър“ няма да

...
Риалити формата „Биг Брадър“ и производното „ВИП Брадър“ няма да
Коментари Харесай

Сменят ВИП Брадър с Денсинг старс

Риалити формата „ Биг Брадър “ и производното „ ВИП Брадър “ няма да вървят повече на родна земя. На тяхно място есентта се готви ново шоу, изцяло евентуално е това да бъде и "Денсинг старс ", приказва се в медийните среди. Продуцентите на формата към този момент не виждат смисъл да влагат в сеирджийското шоу, което в последните години не им носи особени облаги. Рейтингът се срина стремглаво през последните два сезона, а концепциите им за ободряване се изчерпаха.

Голям проблем е към този момент и намирането на известни персони, които са подготвени да се излагат в шоуто против малко пари. В последният сезон нямаше нито една огромна звезда, продуцентите изпробваха да вършат рейтинг с треторазрядни звезди. Удариха на камък и рейтингът им падна стремглаво, установяват от "Шоу ". А даже и да се навие някоя от огромните ни звезди, то тя желае една камара с пари и подписва специфичен контракт, посредством който връзват ръцете на продуцентите и те по никакъв метод не могат да ги употребяват пълноценно за шоуто.

Носят се клюки и за още една причина, довела до прекъсването на предаването. Нашите получи отвод за правата на шоуто от лицензиантите в Холандия. Може би не инцидентно плана завърши и в Англия, като предходната година там беше последния сезон.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР