Резюмето на делото от румънската прокуратура за самопровъзгласилия се женомразец

...
Резюмето на делото от румънската прокуратура за самопровъзгласилия се женомразец
Коментари Харесай

Обвинението срещу Андрю Тейт разкрива графични сцени на насилие

Резюмето на делото от румънската прокуратура за самопровъзгласилия се женомразец Андрю Тейт съдържа стотици страници от свидетелски показания и преписи, включва изказване за полово принуждение.


Pрокурорите споделят, че са транскрибирани аудио известия, където братът на Тейт Тристан наподобява споделя, че ще „ пороби тези к*чки “, оповестява Би Би Си.

Братята са изправени пред обвинявания в трафик на хора и незаконна организация. Андрю Тейт също е изправен пред обвиняване в обезчестяване. И двамата отхвърлят всички обвинявания.

Сред доказателствата е и текст на Тейт, в който той твърди, че управлява секс бизнеса, който прокурорите в Букурещ нарекоха мрежа за трафик.

Психическа насила

Румънският отдел за битка с проведената престъпност публично упрекна братята Тейт, дружно с две румънки през юни, в трафик на хора и основаване на проведена незаконна група.

Андрю Тейт сподели, че те " не са първите заможни мъже, които са били незаслужено атакувани ", до момента в който участваха на съда за обвинителния акт и сподели, че чака с неспокойствие да бъде приет за почтен.

Румънските прокурори в изказване обявиха, че братята Тейт са набирали дами, като са лъгали за техните сантиментални планове, и по-късно са ги транспортирали до къща в покрайнините на Букурещ, където са били измъчвани и експлоатирани за производството на нецензурен материали.

Очаква се юристите на братята Тейт да оспорят доказателствата чуване по-късно този месец.

Ответниците могат да оспорят, че са създали тези изказвания и да оспорят тяхната акуратност или подтекст. Те могат също по този начин да оспорват дали дават отговор на нужния юридически стандарт за всяко осъществено нарушаване.

В материалите на прокуратурата има показания на жертвите на двамата братя. Жените настояват, че приходите от тяхното онлайн порнографско наличие са били следени от обвинените, дружно с някои сметки и пароли.

„ Поробете тези к*чки "

Парите, направени от дамите, следени от Джорджиана Нагел, една от двете румънски колежки на Тейт.

Жените ще получат сума от Нагел случайно, без да разкриват общата сума, която са създали.

Жените също са били принуждавани да основават характерно наличие по непоколебим график под опасност от психическо или физическо принуждение.

Досието по делото се отнася до закани " да ти счупи зъбите " или " да свършиш в моргата " в транскрибирани текстови известия, за които се твърди, че са от Нагел.

Тя също е изправена пред обвиняване за физическо нахлуване над една жертва - което тя отхвърля.

Глоби от към 10% са били наложени от подсъдимите на дамите за дребни неточности, като да вземем за пример да останат прекомерно дълго на отмора, да плачат онлайн онлайн или да избършат носа си онлайн, споделя един очевидец.

Това докара до 4000 евро дълг за една от жертвите.

Адвокат на обвинените дами съобщи, че те изрично отхвърлят обвиняванията, които не са подкрепени с никакви доказателства, и чакат съдът да реши, че са почтени.

Тристан Тейт е представен да споделя, че не желае дамите да имат пароли и достъп до сметките си в порнографските уеб сайтове.

„ Не желая да имат паролите, не желая да имат нищо. "

„ Основно ще робуват тези к*чки[…] Ще ги накарам да работят още повече часове. Работа като плебеи. […] РОБСКА работа.Минимум 10 или 12 часа дневно. "

Заподозрените споделят, че обвиняванията са резултат от ревнивост.

Две от дамите, класифицирани като жертви от прокуратурата, настояват, че не са споделяли приходите си с никого.

Твърди се, че братята Тейт са забранили на новопристигналите дами да напущат къщата без позволение и е належащо да бъдат съпроводени от някой от доверените сътрудници на Тейт.

След вербуването дамите са били сложени под надзора на двете обвинени дами, Нагел и Луана Раду.

Прокурорите акцентират хипотетичен продан на текстови известия сред Тристан Тейт и Нагел по отношение на ръководството на бизнеса.

„ Не мога без да пия “

Съобщенията сред Андрю Тейт и хипотетична жертва наподобява смесват диалози за обич и брак с нещо, което наподобява като заповеди, закани, препратки към обезчестяване или обиди като „ к*чка “ или „ к*рва “.

Изглежда, че хипотетичната жертва го моли да не употребява тези термини в досието.

В отговор на настояването за колективен секс тя споделя на Андрю Тейт: „ Няма да върша секс с девойки. Няма да върша това. “ И тогава: „ Трябва да пия за това. Не мога да го направя без да пия. “

Твърди се, че Тейт е дал отговор: „ Не бъди скучна [...] Искам да видя, че ми се подчиняваш [...] Млъкни, к*рво, ще правиш каквото ти кажа “, съгласно досието.

Това не е единственото обвиняване в корист. Резюмето на досието по делото също по този начин съдържа подробни разкази на очевидци за хипотетичното принуждение на Тейт по отношение на дами.

Една хипотетична жертва на обезчестяване споделя, че по време на един случай той й споделил да смъкна облеклата си, като резервира обувките си, след което я „ блъснал през лицето “.

Според обвиняването хипотетичната жертва " плачеше и беше уплашена, тъй като смяташе, че Тейт е кадърен на всичко ".

Съобщава се, че жертвата и Тейт са били сами в стаята по това време, се споделя в досието, като прокурорите се стремят да слагат това в подтекста на по-широкото държание на основния обвинен.

Друга жена споделила на следователите, че насилието на Андрю Тейт по време на секс е било неговият метод да " излее разочарованието ", когато тя не е направила това, което той й е споделил да направи.

Силвия Табуска, специалист по случаи на трафик на хора, сподели, че с цел да потвърдят тезата си, прокурорите ще би трябвало да потвърдят, че обвинените са подвели своите хипотетични жертви по отношение на мотивацията им за връзката.

Дори и самите дами да се съгласят, сподели тя, към момента може да има трафик.

Редки коли, бижута и имущество

Файлът също по този начин се отнася до финансови прехвърляния, в това число 4 милиона паунда, за които се твърди, че са преведени от Андрю Тейт в онлайн банкова сметка, под заглавието „ Само почитатели на Rev “, отнасяйки се до уебсайт за нецензурен материали.

Прокурорите настояват, че братята Тейт не наподобява да имат приходи " от законни действия ", само че че от 2018 година нататък те са придобили " многочислени парцели ", " 15 от най-редките и най-скъпи коли ", оценени на стойност над £3 милиона, както и бижута и $400 000 в криптовалута.

Смята се, че двамата братя вършат 5 милиона $ от абонамента си, наименуван War Room и Hustler " s University.

Процесът против братя Тейт е от интернационален интерес и Румъния несъмнено се следи от близко. Самият развой обаче може да отнеме години, с цел да се стигне до присъда.

Прокурорите споделят, че видео обясненията на Андрю Тейт за това по какъв начин да се набират, управляват и експлоатират дами съответстват с доказателствата, които показват. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР