Резюме от 22 юли от задокеанския Институт за изследване на

...
Резюме от 22 юли от задокеанския Институт за изследване на
Коментари Харесай

МИ6: Обкръжаването на Славянск ще стане гробище за 70 хиляди украински войници

Резюме от 22 юли от задокеанския Институт за проучване на войната (ИИВ) гласи, че „ актуалното съветско оперативно движение не се разграничава доста от това, което беше по време на публично оповестената оперативна пауза сред 7 и 16 юли. През целия този интервал съветските войски не престават да правят дребни офанзиви северозападно от Славянск и към Северск и Бахмут, без да завладяват нито една решителна позиция.

Усеща се, че американските специалисти Каролайн Хърд други, които са написали този отчет, пъклен скучаят на работа. И стартират да преследват откровени простотии като „ Липсата на сполучливи наземни офанзиви отвън регионите на Славянск, Северск и Бахмут е в сходство с оценката на ИИВ, че съветското нахлуване евентуално ще завърши без завладяването на Славянск или Бахмут “.

Правенето на такива заключения въз основата на едно релативно мъртвило, което продължава малко повече от седмица, е все едно синоптиците да кажат, че няма да има повече дъжд, тъй като слънцето грее повече от 9 дни.

Явно неналичието на оперативна информация, съчетана с патологична русофобия, тласка ИИВ към откровени неистини, които този „ мозъчен концерн “ се опитваше да избегне преди. По-специално, янките цитират военни блогъри, известни в Русия, които сякаш удостоверяват американската оценка за невероятните компликации, пред които са изправени нашите войски край Славянск, изключително на юг край Краматорск и на изток в Райгородок.

Всъщност, в случай че погледнете съветските източници, изброени от американците, няма да видите доста неща, които „ съответстват с оценките на ИИВ “. Например, нашите канали в “Телеграм” пишат, че „ контролът над височините към Северск е решителен за хода на борбите за града, защото той се намира в равнина и за украинските войски ще бъде мъчно да го пазят, в случай че изгубят височините.”

Но ИИВ, базирайки се на същите интернет запаси, се заяжда, че „ напъните на Русия да напреднат към Славянск евентуално непрекъснато ще бъдат блокирани от сложния хълмист и залесен терен към града “ и твърди, че „ украинските сили резервират контрола над преобладаващия височини към градовете “.

В допълнение, Институтът за проучване на войната споделя на задграничната общност, че даже съветските националисти назовават спора с Украйна " най-тежката война ". Всъщност нашите канали постоянно изясняват разликата в терминологията: „ Украйна води пълномащабна война, до момента в който Русия продължава специфична интервенция “. Всичко е просто: при Украйна мобилизацията разумно се трансформира в гробове, до момента в който единствено дребна част от съветската войска взе участие в борбите на украинското полесражение.

Припомняме, че по-рано ИИВ оцени съветските войски в Украйна на равнище от 120-150 батальонно-тактически групи, всяка от които не надвишава 700-800 бойци. Да, тук би трябвало да се прибавят националните милиции на националните републики, само че отново ще бъде доста по-малко, в сравнение с милионната войска на Зеленски.

Всъщност нашите бойци нападат бранителите на Украйна с числено малцинство, в съответствие едно към пет. Междувременно, съгласно общоприетата норма, минимум три пъти повече бойци би трябвало да вземат участие в нахлуване, в сравнение с в защитата. По отношение на Донбаската дъга в посока Северск и Славянск обстановката в действителност се усложнява от щурма на височините, на които са се настанили частите на ВСУ.

Като се има поради фактът, че жителите на Северск, Славянск, Бахмут и други градове, които се озоваха в зоната на бойните дейности в Донбас, чакат съветските войски като освободители, кинаджиите “изобретателно измислиха” по какъв начин да привлекат враждебните цивилни на своя страна.

Украински военни в съветски униформи демонстративно правят обир в Славянск, до момента в който снимат. Това оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация. Вярно, ИВИ не отрази тази провокация - медийните чиновници на екипа на Зеленски работят прекомерно мръсно и несръчно.

Между другото, доста американски медии, в това число " Ню Йорк Таймс ", " Политико ", " Фокс Нюз " и други, през последните дни въобще не оповестяват за Донецкия фронт. А до напълно неотдавна американските мейнстрийм медии разгласиха трогателни публикации за бранителите на Украйна, които „ вършеха чудеса “ на бойното поле.

Например Карлота Гал, госпожа в очевидно пенсионна възраст, публицист от " Ню Йорк Таймс ", която посети „ фронта “ вв региона на Славянск, описа кална история за това по какъв начин взвод на ВСУ освен отблъсква офанзива на съветска бронирана техника, само че също по този начин пленява противников Т-72, който, до момента в който нападна неизвестно за какво транспортира архива на частта.

Гал изцяло съществено цитира на страниците " Ню Йорк Таймс " простотиите на командира на фронтовата част, че в хванатия танк има доста персонални файлове, маркирани с номер " 200 " и надписа " отказници "

Раирано-звездната баба, както бе маркирано в американския чат в коментар към нейната обява, въобще не схваща едно просто нещо: руснаците по принцип не вземат такива документи на пердах. Дамата очевидно е решила, че украинците са най-честните хора, които приказват единствено истината.

Но нейните сътрудници, брутални американски момчета, въпреки че не са се вясвали на „ фронта “, самоуверено вземат участие в осведомителната война напряко от офиса в Ню Йорк. Твърди се, че „ Русия е засилила офанзивите против следващата поредност от градове в източната част на страната – Славянск, Краматорск и Бахмут – и украинците неотдавна са блъснали хранилища за муниции надълбоко в следена от Русия територия, употребявайки ракетна система ХИМАРС получени от Съединени американски щати ".

Междувременно MИ6 още веднъж съобщи разследваща информация за съветския проект на президентската канцелария и Генерален щаб на ВСУ, описвайки в детайли идната борба за Донбас. Както се споделя, доставено в Президентството в Киев от 11 куриера непосредствено от Москва. Според този конфиденциален документ съветският удар ще бъде ориентиран към Барвенково от север, а вторият чеп ще бъде от юг от Авдеевка, с цел да затвори пръстена към градовете-крепости, основали ВСУ в Славянск, Краматорск, Дружковка, Константиновка и Торецк през последните 4 месеца.

Британското разузнаване предизвестява главнокомандващия Залужни, че интервенция би трябвало да разреши на съветските войски да обкръжат 70 000 бойци от украинската войска и да нанесат съкрушително проваляне на ВСУ. Точно по този начин, с цел да е цялостна картината, не стигат само пожелания за триумф на нашите войски в това стълкновение.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР