Резултатни и оспорвани мачове се изиграха пхрез изминалата седмица в

...
Резултатни и оспорвани мачове се изиграха пхрез изминалата седмица в
Коментари Харесай

Порто си върна върха в Premier лигата. Лудогорец настигна лидера в Лига 1

Резултатни и оспорвани мачове се изиграха пхрез миналата седмица в другите шампионати на Аматьорската мини футболна лига-Варна. Ето и какво се случи във всеки един от тях:

Premier лигата
Порто-Ди Ес си върна върха в Premier лигата на АМФЛ-Варна, откакто победи Зеленина с 5:2 в дербито на миналия 17-и кръг. Пецата заби два гола за триумфа, а останалите попадения бяха дело на Коцето, Атанасов и Цайо. За " зелените " точни бяха Кондов и Осман. " Португалците " са еднолично на върха с 3 точки задатък пред отбора на Балерини, който падна с 3:4 от МФК Тича. Вальо и Стайков направиха 2:0 за състава на Стоян Танев до 12-ата мин. Луго върна едно попадение през първата част, а след почивката Маринчев заби две и направи цялостен поврат - 3:2 за Балерини. Иванов съумя да изравни в 43-ата мин., а 3 преди края Вальо донесе триумфа на Тича.
В отсрочен мач от предходен кръг МФК Балерини би Зеленина с 4:0. Тимът на Камен Стоянов си обезпечи удобен задатък още през първата част след попадения на Николов, Монката и Загоров. Кадир оформи крайния резултат в 41-ата мин. 
След две следващи загуби МФК Монтана се завърна на победния път, надигравайки със 7:3 Fullmax. Паци, Вълев и Ганчев осъществиха по два гола, а Боев добави един. За противника точни бяха Иванов, Вини Джоунс и Дяков.
Атлетик Провадия и Gossip Bar направиха зрелищно 4:4. " Клюкарите " поведоха с 2:0 с попадения на Коцето и Каменов, само че с хеттрик на Николов и един гол на Радича резултатът стана 4:2 за провадийци. Коцето и Ванков обаче донесоха точката за Gossip.
АМФК Лудата тайфа би с 6:1 The Unity. Петков и Христов вкараха по два гжола, а Стоянов и Маринов - по един. За противника прецизен бе Гошката.

Лига 1
В Лига 1 коравият ZARAFA Team победи водача Валекс с 2:1. Алексиев и Бончев вкараха за тима на Владислав Печиняков, а Нанев се разписа за лидера в таблицата.
Лудогорец Доброплодно се изравни по точки с водача, откакто победи с 6:4 Мачкай Гришо. Два пъти се разписа Димитров, по един път това сториха Панайотов, Петков и Стоян, а Атанасов порази личната си мрежа. За почитателите на Григор Димитров попаденията бяха дело на Христов (2), Асад и Марков.
Интернационал пък разруши с 11:2 Дебелият балет. КАСАБОВ заби четири гола за триумфа, КРИСА се регистрира с хеттрик, Евген вкара два пъти, а по един път това сториха ТОШКО и Добата. Манев и Стайков се разписаха за противника.
Castalia победи служебно Спейс тийм.

Лига 2
Лидерът в Лига 2 МФК Монтана записа разгромна победа с 11:1 над Сборката. С цели 7 гола изригна Yonchev 9, Галенцето добави 2, а Иванов и Михайлов - по един. Почетното попадение за противника бе дело на Боби.
Вторият в таблицата Арарат би с 8:5 Red Partners. Четири пъти се разписа Тахмисян, с хеттрик се регистрира Диремсзян, а Белолипетский вкара един път. За противника два гола бяха дело на Сашето, а по един на Мустафов, Кардашев и Ненков.

Лига 3
Тангра победи с 11:5 Хит Строй в дуел от Лига 3. Двама футболисти се регистрираха с хеттрик за своя отбор - Добеца и Николов, по два пъти точни бяха Дянков и Мирчев, а един път противниковата врата порази Цачков. За противника се разписаха Габровеца (3), Ел Спиртиньо и Радомиров.
В доста оспорван мач ФК Джамайките излъга DevLabs с 6:5. Ганев осъществя четири гола, в това число и победният, а по един прибавиха Янков и Торимацов. За противника Панчев се регистрира с четири попадения, а един път се разписа Parchon.
ДРЪЗКИ би iGaming с 5:2. Три гола вкара Ахмед, а по един - Момчев и Садък. За противника два пъти прецизен бе Атанасов.
Devils записа длъжностен триумф над Новаците.

Уикенд лига
Отборите на Fraport@Varna Airport и ВВМУ приключиха 6:6 в мач от Уикенд лигата на АМФЛ-Варна. Двубоят бе извънредно оспорван, мина през няколко обрата, с цел да могат в последна сметка двата отбора да вземат по една точка. Четири гола за " летците " заби Добеца, а по един път точни бяха Ташев и Машев. За " моряците " с хеттрик се регистрира Даната, два пъти се разписа Костадинов, а един път - Петров.
Селесао записа длъжностен триумф над Атлетик Провадия в този кръг.

Grand Cup
С забавни и оспорвани мачове започва новият шампионат на Аматьорската мини футболна лига-Варна - Grand Cup, който се организира на терена на Грандхотел " Варна ".
Интернационал победи с 4:1 Сборката. КАСАБОВ заби хеттрик за триумфа, а един гол добави КРИСА. За Сборката прецизен бе Фахри.
ФК Флотски Арсенал би с 3:1 МФК Пекарни Чочо. Недев, Манасиев и Високия осъществиха за спечелилите, а Мустафов се разписа за " пекарите ".
Лудогорец Доброплодно и МФК Макао направиха 2:2. Пете даде задатък на Макао с два гола до 33-ата мин., а с точни удари на Vonavi и Стоянов " орлите " се добраха до точката.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР