"Резултатите се постигат само с вяра, труд и пот в

...
"Резултатите се постигат само с вяра, труд и пот в
Коментари Харесай

Дудова: В Будапеща съдиите ми взеха титлата от ръцете

"Резултатите се реализират единствено с религия, труд и пот в залата ", съобщи международната вицешампионка в женската битка Биляна Дудова. Тя завоюва европейската купа през тази година и огромната й цел за идната е да стъпи на най-високото ходило на международните финали в Казахстан, с което сигурно ще си подсигурява място на олимпийските игри. А точно те съгласно Дудова са огромната цел на безусловно всеки състезател.

"До тази форма се стига след извънредно доста труд и пот в залата. Когато правиш това и вярваш в себе си, се реализират тези резултати. В Будапеща съдиите ми взеха купата от ръцете. Беше ме гняв и постоянно ще ме бъде гняв, тъй като първенците са малко и всички помнят тях, а медалистите са доста. Едно е да имаш купа, друго е да си втори. Но това ме стимулира и се надявам идната година в Казахстан да стана номер едно в света ", сподели тя.

"Треньорът е стимулиран и работи крепко, също като девойките. С мен се занимава най-много Мариан Недков, само че всеки един от треньорите в националния тим и клубния имат принос. Всички те са помогнали да стигна до тук, в това число другари и семейство. Старши треньорът на националния тим е стимулиран и не се предава до последната секунда ", продължи състезателката в категория до 57 кг.

"Преди беше подобен интервалът, че разчитахме на Станка Златева, която е кумир в международната битка. Радваме се, че можем да се учим от нея, тъй като това е мъчно да се реализира. Имаме ново потомство и тайничко си мислим за олимпийските игри. При всеки състезател е по този начин, само че гледаме да не се обременяваме, тъй като имаме доста време. Първо би трябвало да вземем квотите и да бъдем здрави, с цел да се приготвяме ", приключи Дудова.

ГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО!

фотоси: Емона Цончева/Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР