Резултатите от съвместна анкета на мозъчния тръст на CGTN към

...
Резултатите от съвместна анкета на мозъчния тръст на CGTN към
Коментари Харесай

88,1% от допитаните в световен мащаб дават положителна оценка за успехите на Китай в борбата с пандемията от COVID-19

Резултатите от взаимна анкета на мозъчния концерн на CGTN към Китайската медийна група и Китайския национален университет демонстрираха, че 88,1% от допитаните дават позитивна оценка за триумфите на Китай в тригодишната битка с пандемията от COVID-19. 71,6% от интервюираните поддържат изцяло регулирането на китайската динамична политика за нулева заболяемост. Анкетата бе извършена в 21 страни, измежду които Съединени американски щати, Англия, Франция, Германия, Италия и други.

71,6% от допитаните правят оценка високо адаптирането на китайските противоепидемични политики според действителните условия. 76,2% смятат, че подхванатите от Китай дейности за увеличението на отделенията за пациенти с висока температура и болничните кревати в интензивните отделения, както и своевременното приемане в болница на хората в тежко положение, са били ефикасни.

86,8% от интервюираните дават позитивна оценка за ефикасното балансиране на предварителната защита и контрола на епидемията със общественото и икономическо развиване на Китай.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР