Резултатите от изборите за 49-ото Народно събарание задават редица възможности,

...
Резултатите от изборите за 49-ото Народно събарание задават редица възможности,
Коментари Харесай

НА ЖИВО Атанасова: Не позволихме да се превърнем нито в жертва, нито в палач

Резултатите от изборите за 49-ото Народно събарание задават редица благоприятни условия, както за излаз от рецесията, по този начин и за затъване в нея. С тези думи се обърна Десислава Атанасова от ГЕРБ към народните представители от парламентарната естрада.

През последните две години ГЕРБ бяхме сложени пред поредност от тествания - измежду тях и да се превърнем в фракция, да се отдадем на фантазии за реванш и възмездие, сподели още Атанасова.

През последните две години не позволихме да се превърнем нито в жертва, нито в главорез, съобщи тя.

" Единствения излаз от сегашната обстановка е вероятен единствено, в случай че с взаимно почитание сред партиите се реализират допустими взаимни отстъпки, сугласие по стратегически значимите неща пред страната и реализиране на разговор. Всеки, който не се съобрази с тези резултати и с тези констатации ще загуби вероятност ", сподели тя.

" Ние от ГЕРБ-СДС знаем от опит, че най-трудната борба в политиката е борбата със самия себе си, личното его и илюзии. Тази борба е надалеч по значима от конюнктурните борби с настоящия политически конкурент, тъй като е решаваща ", безапелационна е Атанасова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР