Резултатите на Холгер Руне продължават да варират сериозно, като младият

...
Резултатите на Холгер Руне продължават да варират сериозно, като младият
Коментари Харесай

И Муратоглу не помогна: Руне взе само три гейма и претърпя разгром от световния №58 в Маями

Резултатите на Холгер Руне не престават да варират съществено, като младият датчанин взе значително значими решения към треньорския си щаб, като последното му такова бе да върне Патрик Муратоглу в тима му. Въпреки завръщането на един от най-именитите треньори в света на тениса, през днешния ден, в Маями, скандинавецът претърпя едно от най-тежките провали в кариерата си, като след единствено час игра отстъпи на международния номер 57, Фабиан Марожан, с 1:6, 1:6. Унгарецът, който е намира в извънреден напредък през последните 12 месеца, побеждавайки имена, като Карлос Алкарас и Каспър Рууд, ще срещне Алексей Попирин в идващия кръг на конкуренцията.

Младокът от Будапеща бе доминантната фигура в първия сет. С голям брой уинъри и мощна сервис игра, новобранецът в дуела бе в ролята на същински любимец и освен не остави късмет на международния номер 7 да играе за пробив, само че и датчанинът съумя да завоюва едвам 7 точки от подавания при начален удар на унгареца. Така за едвам 25 минути, Марожан поведе в резултата с 6:1.

Силният тенис на 57-мия в международната класация продължи и във втория сет, като още в първия гейм реализира пробив, посредством който да поддържа преднина. Играта на Руне стана по-агресивна и по-убедителна, като резултат от това са доста по-оспорваните разигравания, но съперникът му не отстъпи в нито един аспект и по този метод затвърди водачеството си и даже съумя да завоюва още две подавания от началния удар на " мейджър " четвъртфиналиста и по този метод повтори резултата от предния сет и ознаменува третата си победа над представител на топ 10!

Fab on
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР