Резултатът се вижда дори на ядрено-магнитен резонансНе кой да е,

...
Резултатът се вижда дори на ядрено-магнитен резонансНе кой да е,
Коментари Харесай

Как фармацевтите си оправят ставите?


Резултатът се вижда даже на ядрено-магнитен резонанс

Не какъв да е, а фармацевтите изнамериха работещия метод за „ възстановяване “ на уязвените стави. Използвайки своето здравно знание и неограничения си достъп до фармацевтични произведения, те разкрили точното средство и го приложили върху себе си. По думите им неговата успеваемост надвишава всичко, познато до момента, а резултатите се виждат даже на ядрено-магнитен резонанс. Достатъчно е да си го почнал в точния момент и да си бил задоволително непрекъснат, разясняват те.

Модерният артикул, който у нас е прочут с името Collanol (Коланол), бързо се трансформира в любим освен на представителите на гилдията, само че и на пациентите. Заради способността му да връща естественото всекидневие на потърпевшите той станал най-предпочитаният артикул за здрави стави за 2020 година, сочи профилирано изследване.*

А ето я и историята на магистър-фармацевт Иван Върбанов от Горна Оряховица, който още веднъж кръстосва планинските пътеки, откакто цели 6 месеца бил заставен да върви благодарение на бастун.

Върнах се към планинарството, откакто 6 месеца ходех с бастун

„ По специалност съм фармацевт, а по душа алпинист. Затова и появяването на дискомфорта в дясното коляно доста утежни качеството ми на живот. Консултирах се с трима лекари. Направих си две магнитно-резонансни томографии и нещата изглеждаха зле. Направих си артроскопия, само че все пак не просто стопирах да обикалям планините, а половин година куцах и вървях с бастун.



Магнитно-резонансната томография (МРТ) от 12.2020 година демонстрира, че към този момент няма промени в ставата

Когато в нашата аптека заредихме Collanol за първи път, бях песимистичен. Поредният колаген, споделих си. Но дотолкоз бях препатил, че взех решение, че не ми пречи да изпия някоя и друга опаковка. Усетих усъвършенстване и по тази причина го одобрявам към този момент съвсем цяла година без спиране. Резултатът е повече от отличен. Сега още веднъж вървя по планинските пътеки, а всичко, което споделям, може да се наблюдава от резултатите от моите проучвания. Последното направих на 16 декември 2020 год. От него излиза наяве, че към този момент „ не се разпознават измененията, разказани на резонанса от 5 септември 2020 год. “. За мен, като фармацевт, това е най-сигурното доказателство за резултата на Collanol. “

Магистър-фармацевт Иван Върбанов, аптека „ Салвия 2 “, Горна Оряховица

 

Качествата си Collanol дължи на две неповторими съставки – на 3D колагена, който възобновява производството на натурален колаген в тялото и по този начин го кара самò да се погрижи за подвижността на ставите, и на мицеларния куркумин, чиято оздравителна мощ надвишава със 185 пъти тази на елементарната куркума на прахуляк. Допълнителен плюс е специфичната двойна капсула, която подсигурява, че всяко от потребните субстанции ще дойде на мястото си, а по този метод Collanol съумява да помогне тъкмо там, където е най-необходим.

Причините за какво 3D (интактният) колаген работи толкоз дейно, както и с какво е по-различен от стандартните колагени, изясни не какъв да е, а неговият откривател – доктор Джим Луго от Съединени американски щати. Като водещ експерт по имунология той оглавил екипа, който провел съществени клинични проучвания върху механизма на работа на специфичното вещество. За всичко това доктор Луго приказва на лекарска конференция, събрала експерти от разнообразни области на медицината.

Д-р Джим Луго, Съединени американски щати, откривател в региона на имунологията, откривател на интактния колаген

В какво се показва превъзходството на Collanol, който съдържа UC-II®, пред продуктите с елементарен колаген?
Смятам, че има две аргументи, заради които неденатурираният UC-II® колаген вид II превъзхожда останалите стандартни типове колаген. Първата е обвързвана с това, че дозата е доста дребна и приемът се реализира единствено един път на ден. Втората причина визира резултатите от клинични проучвания, които недвусмислено сочат, че е налице изгода от приема на UC-II®.

Ефективността на специфичния неденатуриран колаген UC-II® в Collanol е оценена с клинични проучвания. Какво демонстрират те?
Клиничните проучвания демонстрират, че при банкет на 40 mg UC-II® един път на ден (точно толкоз са вложени в 1 капсула Collanol – бел. авт.), в границите на 30 дни стартира да се усеща доста усъвършенстване при признаци, свързани с болки в ставите на коленете и сложна пъргавина. С времето това усъвършенстване се усилва.

Значи ли това, че времето, когато ставните проблеми ще бъдат изцяло решими, е пристигнало?
Смятам, че UC-II® е извънредно потребен за хората, страдащи от болки в ставите. Дозата от 40 mg един път на ден, както и фактът, че това е естествен артикул с минимални или без никакви странични резултати, са доста значими за тях.

Д-р Джим Луго, Съединени американски щати, откривател в региона на имунологията, откривател на интактния колаген

 

Зад качествата на мицеларния куркумин в Collanol, който е създаден в Германия със съдействието на университета в Хохенхайм, застана господин Франк Беенам. Разработката се оказала предизвикателство, само че крайният резултат се трансформирал в „ златния стандарт “, когато става въпрос за първокласен куркумин. Ето какво описа той:

Франк Беенам, изпълнителен шеф на AQUA NOVA, производител на мицеларния куркумин

Какво беше предизвикването, предиздвикало компанията ви да създаде мицеларния куркумин?
Известно е, че куркуминът е здравословна хранителна съставна част. За страдание би трябвало да изядете огромни количества, с цел да се стигне до изгоди от този растителен дестилат. Поради тази причина ние се опитваме да подобрим силата му посредством мицеларната технология.

Мицеларният куркумин е създаден в Германия. Да разбираме ли, че той има всички гаранции за немско качество?
Така е. Осъществяваме го в нашия съвременен цех в Дармщат. Това е най-чистият артикул, златният стандарт за извлечен от куркума куркумин в целия свят! Горди сме с това, че го произвеждаме в Германия.

Франк Беенам, изпълнителен шеф на AQUA NOVA, производител на мицеларния куркумин



Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.



 

*

Източник:

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР