Резултатът от изборите не е особена изненада, защото не се

...
Резултатът от изборите не е особена изненада, защото не се
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Ерата на ГЕРБ за добро или за зло приключи

" Резултатът от изборите не е особена изненада, тъй като не се разграничава съществено от това, което беше преди три месеца. Истината е, че ерата на ГЕРБ за положително или за зло завърши, отива си от политическата сцена “. Това разяснява в предаването " Лице в лице “ по БТВ. Според него в никакъв случай повече ГЕРБ няма да заеме водеща роля в българската политика.

" Оказва, се че Национална движение „Симеон Втори" е люпилня на фрагменти, за съжалиние самата партия към този момент е в небитието “, означи той за министрите в проектокабинета на " ИТН “. " Има положителни фрагменти, и в предходния и в сегашния служебни кабинети има представители на Национална движение „Симеон Втори", в планувания също “, изясни проф. Герджиков.
 Проф. Огнян Герджиков: Национална движение „Симеон Втори Проф. Огнян Герджиков: Национална движение „Симеон Втори" е ковачницата за фрагменти на кабинета на Слави Трифонов
Предложението на Слави Трифонов за министър-председател в лицето на Николай Василев е допустимо един от най-хубавите избори. Това съобщи з...

" Николай Василев е доста добра концепция, той е експерт, има и насъбран политически опит. Той би бил един превъзходен министър председател “, счита проф. Герджиков. " През април политиците не устояха изпита, в този момент са на поправителна сесия, в случай че се провалят това ще е тежък щемпел върху българската политическа класа “, означи той за опцията да не се сформира държавно управление и след тези избори.

" България има потребност от държавно управление, въпреки че за мен няма да е съдбовно, в случай че не се сформира, тъй като още известно време няма да имаме парламент. Това от известна позиция е добре, защото няма да се фабрикуват некачествени закони “, уточни проф. Герджиков. Ако още веднъж се стигне до избори, съгласно него най- положителният вид е да бъдат две в едно – дружно с президентските.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР