Резките изявления не помагат за регулиране на конфликта около КНДР.

...
Резките изявления не помагат за регулиране на конфликта около КНДР.
Коментари Харесай

Ескалацията на риториката не помага на САЩ И КНДР, убедена Меркел

Резките изказвания не оказват помощ за контролиране на спора към КНДР. Пътят за излизане от рецесията би трябвало да бъде обрисуван в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

 Вашингтон и Пхенян ще запазят здравия разсъдък, чака Москва
Вашингтон и Пхенян ще запазят здравия разсъдък, чака Москва

Риториката на Съединени американски щати и КНДР стартира да излиза от равнището на положителния звук, обезпокоителен Лавров

Това съобщи в петък немския канцлер Ангела Меркел, представена от ТАСС, на конференция за резултатите от договарянията с висшия комисар на Организация на обединените нации по делата на бежанците Филип Гранди и ръководителя на Международната организация по миграция Уйлям Лейси Свинг.

" Аз съм твърдо уверена, че ескалацията на риториката няма да помогне за контролиране на спора ", съобщи тя. Също не виждам и военно решение.

Меркел означи, че за излаз от комплицираната обстановка е нужна " непрекъсната работа в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и най-много тясно съдействие, на първо място сред Съединени американски щати и Китай ", а по този начин също и с други страни от района.

Ситуацията на Корейския полуостров остава извънредно напрегната на фона на дейното развиване на ядрено-ракетната стратегия на Пхенян. През юли КНДР два пъти организира тествания на балистични ракети, което провокира гневна реакция от страна на Съединени американски щати, Япония и Южна Корея.

 Тръмп градира изказванията си към КНДР
Тръмп градира изказванията си към КНДР

Народът на нашата страна е в сигурност, нашите съдружници са в сигурност, твърди Тръмп

Вашингтон неведнъж означи, че във връзка с северокорейските проблеми не изключва нито един вид на деяние, включително и военното.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР