Резилът за депутата от ПП-ДБ и бивш вътрешен министър Бойко

...
Резилът за депутата от ПП-ДБ и бивш вътрешен министър Бойко
Коментари Харесай

Резилът е пълен! Вижте Бойко Рашков и Живко Коцев на снимки с контрабандистите на Паскал. Подаряват на бившия МВР шеф скъпа картина

Резилът за депутата от ПП-ДБ и някогашен вътрешен министър Бойко Рашков и политизираният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е цялостен. След мярката за неотклонение на хората на Паскал и шефката на митниците Петя Банкова, на която стана ясно, че има фотоси на срещи на Живко Коцев с хората на Паскал, от които той е получил часовник за 50 000 лв., Агенция ПИК и уеб сайтът Афера.бг, пуснаха поредност от фотоси от тези срещи. Някои от тях са правени в дома на Бойко Рашков, дружно със фамилията му, в къщата с 12 тоалетни. Как татко и наследник Димитрови, хората на Паскал подаряват на Рашков картина.

Защо Живко Коцев не е обвинен, за какво не е арестуван? Това питаха публицистите прокурорите, откакто чуха обяснението на арбитър Тони Гетов, че е открито по какъв начин основния секретар на Министерство на вътрешните работи получава безценен часовник Hublot от подсъдимия Стефан Димитров, който през днешния ден беше оставен в ареста. Соня Колтуклиева попита ще бъде ли разпитан Бойко Рашков? Отговорите на обвинителите бяха, че всичко следва, делото е единствено на 72 часа.

ПИК получи достоверни фотоси, на които се виждат Бойко Рашков, който получава от Стефан Димитров картина, изобразяваща него, брачната половинка му и внучето му, както и фотоси от почивки на курорти, където са дружно Живко Коцев и Стефан Димитров.

Хората на Паскал и Живко Коцев подаряват на Бойко Рашков в дома му картина.

На втората фотография е Недан Хаджиев, за който Асен Василев е притискал Калин Стоянов да го назначи за шеф на ОДМВР-Хасково.

 

На последната фотография Живко Коцев в с Марин Димитров, който беше арестуван, само че неговата мярка за неотклонение не беше гледана през днешния ден, тъй като беше откаран по неотложност в “Пирогов ”.

На последната фотография Живко Кожев е с Марин Димитров. Скандалните фотоси са предоставени на Breaking.bg от ПИК. От фотосите в Афера. бг се вижда по какъв начин Живко Коцев се фука с подарения му от контрабандисти часовник за 50 000 лв..

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР