Резервният вратар на Пари Сен Жермен Александре Летелие, съпругата му

...
Резервният вратар на Пари Сен Жермен Александре Летелие, съпругата му
Коментари Харесай

Нападнаха с нож футболист на ПСЖ, жена му отнесе удар

Резервният вратар на Пари Сен Жермен Александре Летелие, брачната половинка му и двете им дребни деца са били нападнати в дома си в нощта на понеделник против вторник, оповестява “Радио Монте Карло ”. В къщата им в Париж за обир са проникнали четирима мъже. Те са ги заплашили с нож и един от тях е блъснал дамата в региона на главата.

Полицаи обаче са пристигнали на мястото на случай и са арестували трима от четиримата нападатели. При намесата на униформените един от служителите на реда е бил ранен.

Около 2:00 часа през нощта Летелие и брачната половинка му са се събудили от звук и бързо са разбрали, че някой се пробва да нахлуе в дома им. Те са съумели незабавно да алармират полицията.

Междувременно обаче четирима мъже са намерили метод да влязат вътре и са заставили футболиста, жена му и децата да стоят на едно място, като са ги заплашили с нож. Сърпугата даже е била ударена.

В последна сметка обаче служителите на реда са се отзовали на сигнала и са задържали трима от бандитите. Двама от тях се оказали младежи на по 16 години, а третият бил на 21 години.

Летелие, който е младеж на ПСЖ, е трети избор измежду вратарите в отбора. Той има единствено два мача за първия тим след прехвърлянето си назад в клуба през 2020 година.

Преди време и титулярният вратар на тима Джанлуиджи Донарума беше нападнат по подобен метод.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР