Резервните футболисти вече няма нужда да носят предпазни маски по

...
Резервните футболисти вече няма нужда да носят предпазни маски по
Коментари Харесай

Маските вече няма да са нужни на резервните футболисти в Бундеслигата

Резервните футболисти към този момент няма потребност да носят защитни маски по време на мачовете от Бундеслигата, оповестиха немските футболни управляващи, които облекчиха ограниченията за битка против разпространяването на ковид.

Германската футболна федерация и немската футболна лига оповестиха, че служебните лица и щабовете на тимовете, като се изключи медицинските лица и четвъртия арбитър, към този момент няма да носят маски на лицата си, стига да поддържат отдалеченост.

Football: No more face masks for subs as Bundesliga eases hygiene measures https://t.co/XSmLsxBWmb pic.twitter.com/CZkWjCi4lh
— CNA (@ChannelNewsAsia) June 10, 2020
" Промените се базират основно на опита от мачовете след подновяването на сезона, само че също по този начин вземат поради променените общи правила за отбраната против ковид ", се споделя в изказването.

Германският футбол се възобнови в средата на май с мачове без аудитория и при строги ограничения за съблюдаване на хигиена. Играчите и чиновниците на тимовете постоянно се подлагат на проби за COVID-19. Друга смяна е, че броят на представителите на медии и фотографи, които могат да участват на мачовете, се удвоява от 13 на 26.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР