Резервите се събраха край огъня на племенния съвет, за да

...
Резервите се събраха край огъня на племенния съвет, за да
Коментари Харесай

Резервите отстраниха Иван Гайтанов от “Игри на волята: България”

Резервите се събраха край огъня на племенния съвет, с цел да се срещнат с водещата Ралица за втори и финален път в “Игри на волята: България ". Заради успеха си на Арената, Алекса разполагаше с имунитет и решителен глас в номинациите. Той призна, че най-големият му съперник през цялото време е Иван Гайтанов, който си потегли без опция да се впусне в същинската игра за огромната премия от 100 хиляди лв..

На Арената Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в тежка номинационна борба на сушата и във водата. На щафетен принцип състезателите минаха на ръце по стълба над басейн и плуваха до понтон на 90 метра от сушата, с цел да вземат ключовете за сандък с частите на финалния пъзел. След голям брой обрати, Непобедимите изгубиха движение по трасето, а финалното закъснение в подреждането на фигурата ги трансформира в първото номинирано племе за седмицата.

През цялото време Безстрашните се движеха като едно цяло и започнаха да редят пъзела с огромна преднина пред останалите, което им извоюва първото място. Супергероите изоставаха с цялостен пост в щафетата, само че съумяха да наваксат. Касим се реваншира за неуспеха си на териториалната борба, като подреди частите извънредно бързо и резервира племето в сигурност най-малко за в този момент.

В Резиденцията Непобедимите продължиха разногласията си по отношение на вярната тактика за номинации. Елица и Мирослава се опълчиха на съотборниците си с мнението, че на елиминационна борба би трябвало да се изпрати слаб състезател, чието място да бъде заето от Алекса. Мъжете, от своя страна, взеха решение да пазят гърбовете си и да изпратят мощен състезател на Арената, който да запази племето цяло.

Кого ще предлагат Непобедимите и ще съумеят ли да възвърнат спокойствието между тях? Ще изпратят ли едва звено на Арената, или ще се опитат да запазят целостта на племето? В каква борба ще се впуснат Безстрашните и Супергероите? Кое ще бъде второто племе, което ще отиде на съвет? - всичко това ще стане ясно на следващия ден в 21:00ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР