Резервисти от Националната гвардия във Вашингтон, които бяха мобилизирани заради

...
Резервисти от Националната гвардия във Вашингтон, които бяха мобилизирани заради
Коментари Харесай

Резервисти от Националната гвардия във Вашингтон са дали положителни проби за коронавирус след масовите протести в столицата

Резервисти от Националната армия във Вашингтон, които бяха мобилизирани поради всеобщите протестни демонстрации против полицейското принуждение предходната седмица, са дали позитивни проби за ковид, оповестиха Асошиейтед прес и Франс прес.

Близо 1300 членове на Националната армия бяха изпратени като подкрепление на полицията за поддържане на реда по време на митингите, на моменти белязани от принуждение, поради гибелта на 46-годишния афроамериканец Джордж Флойд по време на арестуването му от бял служител на реда на 25 май в Минеаполис.

" Можем да потвърдим, че в редиците на Националната армия във Вашингтон има позитивни проби ", съобщи говорителката на армията подполковник Брук Дейвис. Тя отхвърли да уточни точният брой на инфектираните, само че съгласно публични представители, поискали анонимност, не става дума за огромен брой, най-малко към този момент.

Макар че някои бойци от Националната армия, взели участие в конфликти с протестиращите, бяха в защитни дрехи, множеството не носеха маски и беше на практика невероятно да се съблюдава физическа отдалеченост, отбелязва АП.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР