Резервации вече се приемат на тел.:088 565 1551 Топ дестинацията

...
Резервации вече се приемат на тел.:088 565 1551 Топ дестинацията
Коментари Харесай

DOCK 5 Night Club става на 2 години, партито ще е феноменално

Резервации към този момент се одобряват на тел.:088 565 1551

Топ дестинацията за празненство в Бутргас – отбелязва своята втора годишнина! Двадесет и четири месеца на невероятни вечери и запаметяващи се моменти, които трансформираха визиите за нощния живот в морския град. С непрекъснато развиване и внедряване на нововъведения в DOCK 5 не престават да основават прекарвания, които остават в сърцата и спомените на всеки един от вас.

По мотив рождения ден на клуба, в DOCK 5 приготвят грандиозно празненство с доста актьори, доста изненади и доста въодушевление, което ще направи този специфичен ден още по-незабравим.

Стартът на празника ще е на 26 август (събота) от 22:00 часа с вънеш бар, Welcome Drink и доста изненади.

Празнувайте с екипа две години на неповторими моменти, невероятни срещи и безкрайни усмивки. Бъдете с тях и в идващите стъпки, тъй като са решени да създадат всеки миг в клуба паметен.

През миналите две години DOCK 5 Night Club се трансформира в най-емблематичното място на нощен Бургас. Уникална атмосфера, съчетаваща съвременен дизайн и достоверен жанр, който основава неповторимо място, където заниманията нямат граници. С тематични вечери, впечатляващи DJ, неповторими изненади, неповторими актьори, танцьори и реализатори основават конюнктура, в която гостите не просто се забавляват, а се потапят във трогателен свят на музика, танци и светлини. Тук са били едни от най огромните имена на българската и балканска музика като Пеги Зина, Янис Плутархос, Теа Таирович, Азис, Любо Киров и доста други.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР