Резервации можете да направите още сега на тел.: 088 565

...
Резервации можете да направите още сега на тел.: 088 565
Коментари Харесай

Задават се страхотни партита в обновения DOCK 5 Night Club

Резервации можете да извършите още в този момент на тел.: 088 565 1551

Култовият DOCK 5 Night Club ще затвори порти за малко, само че и ще се завърне с цялостна мощ, с цел да ви забавлява още веднъж! „ Клубът няма да работи единствено този уикенд, тъй като сега се прави ремонт “, оповестиха от екипа.

Те открехнаха завесата над идната стратегия и оповестиха, че празненствата, които се задават идната седмица, ще бъдат още по-вълнуващи, а обичаният клуб на бургазлии ще е с усъвършенстван интериор, повече светлини и екрани.

„ Очакват ви още по-силни страсти и незабравими вечери измежду обичаните ви реализатори. DOCK 5 Night Club ще се погрижи да ви даде най-хубавото, което заслужавате! “, декларират от нощната перла на Морска гара.

Резервации можете да извършите още в този момент, тъй като на сцената на DOCK 5 Night Club следва да гостуват едни от най-атрактивните известни реализатори.

Партитата се завръщат на 3-ти ноември с очарователната Софи Маринова. На 4-ти ноември с прелестната Камелия, а в събота вечер – 5ти ноември, следва грандиозно GRAND OPENING Party с N.A.S.O и DJ Ross. И това не е всичко, тъй като ви чакат и доста други изненади.

DOCK 5 Night Club ви чака!

Резервации се одобряват на тел.: 088 565 1551
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР