Резервата Костас Митроглу, който влезе 12 минути преди края, донесе

...
Резервата Костас Митроглу, който влезе 12 минути преди края, донесе
Коментари Харесай

Олимпик Марсилия взе победата в края срещу Тулуза

Резервата Костас Митроглу, който влезе 12 минути преди края, донесе успеха на Марсилия с 2:1 над Тулуза, разписвайки се безусловно с първото допиране.

С тази победа марсилци събират 59 точки и заемат 3-ата позиция, като единствено на 4 пред тях е Монако. Тулуза е на 17-о място с 29 точки и тъкмо над трите тима, които са застрашени от изпадане.

  Ранното попадение на Лукас Окампос за гостите, което падна в 10-ата минута,

беше заличено от изравнителния гол в 19-ата на Фирмин Мубеле.

  Окампос откри резултата след осъществяване на фаул от дясно, съвсем до тъчлинията. Топката мина #през бразилеца Луис Густаво, който продължи топката обратно, а Окампос беше оставен самичък и без проблем вкара от 2 метра.

  Исиага Сила свърши цялата работа за изравнителния гол, откакто пробяга по левия фланг съвсем 30 метра без някой да го спре. След това пусна паралелно в наказателното поле и там Мубеле на празна врата нямаше по какъв начин да сгреши.

  Само минута откакто се появи на терена Митроглу направи две двойни подавания с Димитри Пайе, който проби от дясно и центрира остро, а гръцкият бабанка на задна греда с глава прониза за повторно мрежата на виолетовите. Това е и първа тяхна загуба в последните четири мача.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР