Рейтингът на одобрението на президента на САЩ Джо Байдън е

...
Рейтингът на одобрението на президента на САЩ Джо Байдън е
Коментари Харесай

Тръмп: Америка „отива по дяволите“ и Байдън е виновен

Рейтингът на утвърждението на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е понижен до 37 %, най-ниският рейтинг от гласоподавателите в кариерата му - само че даже тази цифра съвсем несъмнено е повишена, защото страната " отива по дяволите " поради неговите решения, сподели предшественикът му Доналд Тръмп пред Fox News в телефонно изявление. По мнението на Тръмп, Байдън освен убива стопанската система посредством повишение на налозите, само че и всъщност отваря границите, заради което в Америка се изсипаха доста „ нарушители “.

ДОНАЛД ТРЪМП, някогашен президент на Съединени американски щати : Те ще подвигат налозите! Как въобще е допустимо? Никога не съм чувал за човек, който е вдигнал налозите и е спечелил избори! И той желае да ги вдигне - и това изцяло ще убие стопанската система, изцяло ще я убие.

Г-н президент, заради всички тези фактори рейтингът на сегашния държавен глава към този момент е покрай дъното: сега, съгласно последното допитване, извършено от The Washington Post и ABC, той е достигнал най-ниската оценка за цялата кариера на Байдън - 37 %. Това, за което говорите, очевидно се усеща от американския народ. До какви последици може да докара този толкоз невисок рейтинг?

ДОНАЛД ТЪРЪМП: Първо, аз нямам доверие, че той има 37 %, тъй като в случай че имаме вяра, това би означавало, че 37 % от хората у нас правят оценка позитивно резултатите от активността му. Как може въобще да го правят оценка по този начин? Държавата отива по дяволите! Търкаля се към пъкъла!

Във всички градове, ръководени от демократи, престъпността е просто извънмерна - само че ние не приказваме за това; границите са отворени и през тях нарушители се стичат всеобщо към нас - и доста страни просто ни изхвърлят жителите на своите затвори.

И да, не става въпрос единствено за „ четворката “ (най-близките съседи на Съединени американски щати. - InoTV ) - съгласно слуховете повече от 100 страни просто ни изхвърлят своите нарушители и те свободно идват при нас. Никой не ги ревизира, не ги интервюира – и даже не знаем от кое място идват. И това са доста неприятни хора и сред тях, апропо, има и терористи.

Ще плащаме за тази отворена граница още дълго време. Но единствено преди година нашата граница беше под такава брава, както в никакъв случай до момента в историята. По принцип се случват ужасни неща. Така че кажете ми сами: правилно ли е, към 37 %? Не имам вяра, нямам доверие. Не мисля, че 37 % от гласоподавателите ще го поддържат.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР