Рейтингът на британския премиер Борис Джонсън падна до най-ниските нива,

...
Рейтингът на британския премиер Борис Джонсън падна до най-ниските нива,
Коментари Харесай

Рейтингът на Борис Джонсън се срина

Рейтингът на английския министър председател Борис Джонсън падна до най-ниските равнища, откогато встъпи в служба през 2019 година Това демонстрират данните от публично допитване, извършено от изследователската организация Ipsos MORI за вестник " Стандарт ".

Проучването е извършено по телефона от 29 октомври до 4 ноември измежду 1007 британци на възраст над 18 години, оповестява Дарик.

Данните от изследването демонстрират, че 55% от възрастните във Англия не са съгласни, че Джонсън има качествата, нужни, с цел да бъде добър министър-председател, до момента в който 34% са съгласни. Това е най-ниския му рейтинг от юни 2019 година, месец преди той да поеме поста министър-председател.
свързани новини9073на 01.11.20215331на 30.10.2021
Въпреки тези мрачни числа за премиера, отбелязва изследването, Лейбъристката партия и нейният водач Сайръс Стармър към момента нямат шансове да завоюват избори. Проучването сподели, че на Консервативната партия е понижен с 4 процентни пункта от септември до 35%, до момента в който на Лейбъристката партия остава неизменен - ​​36%.

Междувременно 62% от британците споделиха, че не са удовлетворени от дейностите на Джонсън - най-ниската оценка на задоволеност от октомври предходната година.

Близо половината от интервюираните - 48% - считат, че държавното управление не се оправя добре с пандемията COVID-19, което е с 12 процентни пункта повече от септември.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР