Рейтингът на американския президент Джо Байдън удари кариерно дъно, показва

...
Рейтингът на американския президент Джо Байдън удари кариерно дъно, показва
Коментари Харесай

Горещо проучване в САЩ: Тръмп бие Байдън на изборите

Рейтингът на американския президент Джо Байдън удари кариерно дъно, демонстрира последно изследване на „ Вашингтон пост “ и Ей Би Си.

Проучването демонстрира още, че от ден на ден американци се съмняват в остротата на умствените му качества, а поддръжката към него е доста по-ниска отпреди 4 години.

В анкетата на въпроса кого биха подкрепили на изборите през 2024 година, на които Байдън към този момент разгласи, че ще се кандидатира, 44% дават отговор, че биха дали своят вот за Тръмп. 38% биха дали гласа си за сегашния държавен глава. Останалите 18 % или не са решили, или са дали различен отговор.

Въпреки към момента отворената за номинации листа на републиканците за изборите през 2024 година сега Тръмп остава с по-голяма поддръжка и от губернатора на Флорида Рон ДеСантис, който евентуално би бил най-сериозният му съперник. За него споделят, че биха дали своят вот 42% от интервюираните.

И що се отнася до стопанската система 54 % против 36% от участниците в допитването считат, че Тръмп се е справял по-добре като президент, в сравнение с Байдън до момента.

63 % от участниците в анкетата са на мнение, че актуалният американски президент няма умствената заостреност, а 62 % са на мнение, че Байдън не е в положително физическо здраве с цел да работи.

Тръмп също не е млад, само че за разлика от Байдън 54% от гласоподавателите одобряват, че умствено и физически той е здрав и може да извършва отговорностите си.

Анализаторите означават още и това, че съгласно някои социологически изследвания с отправянето на разнообразни обвинявания към Доналд Тръмп поддръжката за него нараства.

Етикети: Джо БайдънДоналд ТръмпСАЩ
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР