Рейнджърс се движиха на първо място, но имаха нужда от

...
Рейнджърс се движиха на първо място, но имаха нужда от
Коментари Харесай

Историята показва, че нуждите на състава на Рейнджърс може да не доведат до победа в крайния срок за търговия в НХЛ

Рейнджърс се движиха преди всичко, само че имаха потребност от спомагателна издръжливост, защото крайният период за търговия наближаваше за тима на ГМ Нийл Смит.

Това не беше 1994 година Беше 1991 година, три сезона по-рано, с Роджър Нийлсън през втората си година зад пейката, ръководейки клуб с присъединяване на Майк Гартнър, Дарън Търкот, Тони Амонте, Бърни Никълс, Рей Шепърд, Джон Огродник, Джеймс Патрик и Брайън Лийч. Млад Tie Domi беше добит по-рано през сезона.

Сините фланелки, които бяха приключили преди всичко година по-рано за първи път от 1942 година насам, имаха преднина от девет точки пред Пингвините, когато крайният период се обрисуваше след серия, в която клубът беше вървял 7-3-3. Те бяха на 34-22-12 в деня на крайния период.

Джоуи Кокур, тогава на 26 години и най-страховитият боксьор в лигата, беше възложен от Red Wings, на които Смит беше основен скаут преди да пристигна в Ню Йорк. На 5 март Сините фланелки размениха Кевин Милър, Джим Къминс и Денис Виал на Детройт за Кокур...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР