Рейнджърс не изглеждаха като един от най-добрите отбори в НХЛ

...
Рейнджърс не изглеждаха като един от най-добрите отбори в НХЛ
Коментари Харесай

Новобранецът на Рейнджърс Уил Куйл постави първата линия на отбора по време на тренировка

Рейнджърс не изглеждаха като един от най-хубавите тимове в НХЛ от повече от месец, откакто означиха единствено 8-8 от 5 декември.

И защото Сините фланелки към момента се оправят с травми и неуверена игра след втора поредна загуба в понеделник, този път от Ванкувър Кенъкс, старши треньорът Питър Лавиолет раздруса горната линия на тима за тренировката във вторник.

Уил Куйл беше повдигнат от третата линия, заемайки мястото на Блейк Уилър на дясното крило, дружно с Мика Зибанеджад в центъра и Крис Крейдър отляво.

„ Беше ужасно “, сподели Куил. „ Ще забележим по какъв начин ще наподобяват нещата там. Очевидно това са двама в действителност положителни играчи. Няколко митове за рейнджърите. Мога да науча доста и от тях. “

Лавиолет акцентира, че това е „ просто подготовка “, само че не изключи потреблението на линията в четвъртък против сините в Сейнт Луис.

„ Това беше опция да го поканя там и да видя по какъв начин се оправя “, сподели Лавиолет за 21-годишния Куил. „ Вие разглеждате разнообразни неща на процедура. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР