Реймс спря с гол в 96-ата минута и измъкна 1:1

...
Реймс спря с гол в 96-ата минута и измъкна 1:1
Коментари Харесай

Реймс спря ПСЖ с гол в 96-ата минута

Реймс спря с гол в 96-ата минута и измъкна 1:1 на „ Парк де Пренс “. Мачът беше от 20-ия кръг в Лига 1. Попадението на играещия чартърен от Арсенал Фалорин Балогун, е най-късното, позволено от ПСЖ от 2006 година насам. Столичани са в неприятна форма – имат единствено една победа в четири кръга.

Въпреки ремито ПСЖ остава отпред в класирането с 48 точки. Втори с 45 точки е Ланс, трети с 43 е Олимпик Марсилия.  Реймс е 11-и с 26 точки и е в серия от 14 мача без проваляне. Треньор на отбора е 30-годишният англичанин Уил Стил.

ПСЖ започва с трите си огромни звезди – Килиан Мбапе, Лионел Меси и Неймар – за първи път през 2023 година Това обаче не оказа помощ изключително. През първото полувреме столичани записаха единствено един удар към вратата.

След почивката стана по-интересно. След изстрел на Меси в 51-ата минута топката стигна до Неймар, който вкара за 1:0. Само осем минути по-късно обаче домакините останаха с човек по-малко. Марко Верати, появил се игра на почивката, фаулира Юня Ито и беше изпъден.

После реферът отсъди дузпа за гостите, само че ВАР я анулира поради засада. Попадение на Ашраф Хакими в 65-ата минута също беше анулирано поради засада. Меси също пропусна опция за втори гол по-късно. Така се стигна до шестата минута на добавеното време, когато Балогун беше прецизен за 1:1. Младежкият национал на Англия има 11 гола в Лига 1 този сезон. Това го прави в петте огромни шампионати на Европа.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР