Рейки водачите са духовни водачи и създания, за които се

...
Рейки водачите са духовни водачи и създания, за които се
Коментари Харесай

Какво са Рейки водачите?

Рейки водачите са духовни водачи и създания, за които се счита, че оказват помощ на практикуващите Рейки в тяхната лечебна работа. Те също са известни като Рейки майстори или Рейки учители и се смятат за мъдри, състрадателни и любящи същества, които са отдадени да оказват помощ на човечеството. Твърди се, че Рейки водачите са част от духовна подчиненост, която включва други водачи, ангели и възнесени майстори.

Мисия на Рейки водачите

Рейки водачите постоянно се разказват като формирани от чиста сила и светлина и могат да се явят на практикуващите Рейки в разнообразни форми, като облици, усеща или усещания.

Смята се, че водачите за Рейки оказват помощ на практикуващите Рейки по доста способи. На първо място, те подкрепят канализирането на лечебната сила, която е централна за практиката на Рейки.

Рейки водачите могат да оказват помощ на практикуващите да усилят потока на сила, да отстранен всички блокажи и да насочат силата там, където е най-необходима. Те също по този начин могат да оказват помощ за отбраната и заземяването на практикуващите по време на тяхната лечебна работа, като подсигуряват, че те няма да бъдат изтощени или претрупани от силата, която канализират.

В допълнение към своята практическа помощ, Рейки водачите могат също по този начин да предложат насоки и прозрения на Рейки практикуващите. Те могат да предложат съвет по какъв начин да развият практиката си, по какъв начин да се свържат по-дълбоко с силата или по какъв начин най-добре да обслужват своите клиенти.

Водачите Рейки могат също да предложат духовна поддръжка и поощрение, помагайки на практикуващите да останат фокусирани и приведени в сходство с най-висшата си цел.

 Медитация

Как да се свържем с Рейки лидер?

Свързването с Рейки водачи е персонално и самостоятелно преживяване и няма един верен метод да го извършите. Има обаче някои практики, които могат да бъдат потребни при определяне на връзка. Ето няколко съвета за свързване с Рейки лидер.

Задайте желание

Преди да започнете Рейки сесия или медитация, задайте желание да се свържете с вашите Рейки водачи. Бъдете отворени да получавате техните насоки и помощ.

Практикувайте медитация

Медитацията е мощен инструмент за свързване с духовни същества, в това число Рейки управления. Намерете безшумно и умерено място, седнете комфортно и фокусирайте вниманието си върху дъха си. Позволете си да станете спокойни и центрирани и по-късно поканете вашите Рейки водачи да се причислят към вас.

Използвайте знаци

Практикуващите Рейки постоянно употребяват знаци, с цел да им оказват помощ да се свържат с Рейки силата. Символът Рейки за връзка е признакът Чо Ку Рей, който може да се употребява за определяне на връзка с лидера Рейки. Начертайте признака на дланта си или го визуализирайте в съзнанието си и по-късно поканете своите водачи да се причислят към вас.

 Свързване с Рейки лидер

Доверете се на интуицията си

Рейки водачите могат да поддържат връзка с вас по разнообразни способи, като да вземем за пример посредством изображения, усеща или думи. Доверете се на интуицията си и си позволете да бъдете отворени към каквито и да е известия или насоки, които получавате.

Рейки водачите са духовни същества, които оферират помощ, насоки и поддръжка на практикуващите Рейки. Те могат да оказват помощ на практикуващите да насочат силата, да отстранен блокажите и да предложат духовно упътване. Свързването с Рейки водачите е персонално и самостоятелно прекарване, само че с процедура и желание е допустимо да се откри дълбока и значима връзка, която може да усъвършенства вашата Рейки процедура и духовно израстване.

Вижте още:

- Как се прави Рейки настройка;

- Съвети при предаване на Рейки;

- Как се прави Рейки златен дъжд.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР