Рейчъл Уулфорд стана петата поредна жена победител в The Apprentice

...
Рейчъл Уулфорд стана петата поредна жена победител в The Apprentice
Коментари Харесай

Как Lord Sugar използва The Apprentice, за да защити жените в бизнеса, като коронясва петата поредна победителка - както казва Карън Брейди, шоуто е страхотна платформа за начинаещи предприемачи да „разчупят границите“

Рейчъл Уулфорд стана петата поредна жена победител в The Apprentice тази седмица, до момента в който дамите не престават да преобладават в заседателната зала. 250 000 лични пари в нейната компания и става взаимен сътрудник

Рейчъл Уулфорд – победител за 2024 година

Рейчъл към този момент ръководи две сполучливи фитнес зали в Лийдс и Харогейт, само че в този момент тя търси да извлече облага от инвестицията на лорд Шугар, като отвори две нови пространства.

Откакто употребява фитнес като позитивен излаз за напрежението по време на нейните A-нива, Рейчъл обожаваше упражненията и в този момент е разпален бегач, като сега приключва шестте най-велики маратона в света.

Тя има за цел да въодушеви дамите да бъдат мощни и да прегърнат да имат мускули с бутиковия си фитнес бизнес North Studio, като даже не разрешава думи като „ слаба “ от всевъзможен маркетинг.

Тя сподели на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР