Рей, който само преди няколко години обмисляше много различно бъдеще,

...
Рей, който само преди няколко години обмисляше много различно бъдеще,
Коментари Харесай

Brit Awards 2024: Възходът на Рей, кралица Кайли и жираф от червения килим: Това, за което всички говорят след британците

Рей, който единствено преди няколко години обмисляше доста друго бъдеще, откакто я напусна звукозаписната компания, се показа не една, а две по-добри нощес -, в това число огромните награди за най-хубав реализатор, най-хубава ария и най-хубав албум.

Рей в „ чудотворната “ нощ

Говорейки пред Sky News на аления килим преди този момент, тя сподели, че е останала „ с разрушено сърце “ преди няколко години и може да опише многочислените си номинации за Brits единствено като „ знамение “ – и това беше преди да завоюва нито една премия.

Нейният връх за Brits доближава до невероятна година за звездата, която стартира с първия й номер едно сингъл, Escapism с присъединяване на 070 Shake; това беше последвано от издаването на нейния дебютен албум, My 21st Century Blues, осъществяване на Гластънбъри, номинация за премия Mercury и премиите Ivor Novello и MOBO.

Сред премиите, извоювани от звездата на тазгодишния Brits беше премията за най-хубав нов реализатор, само че в действителност, макар че е единствено на 26, тя съществу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР