Рей Далтън е от Сиатъл - градът, в който е

...
Рей Далтън е от Сиатъл - градът, в който е
Коментари Харесай

Авторът на In My Bones Рей Далтън: Харесвам традиционния ви фолклор, който е така известен по света

Рей Далтън е от Сиатъл - градът, в който е роден Куинси Джоунс; градът, в който се реалокира да живее Рей Чарлс, градът на Нирвана. Големият му пробив в музиката също идва ненапълно с помощта на Сиатъл, тъй като от там са и Macklemore, и Райън Луис, а точно като част от тяхната ария Can't Hold Us Рей Далтън стига до първото място в Билборд Хот 100. Друга доста знакова колаборация е Don't Worry, която Рей написва дружно в норвежците от Madcon. Сигурно към този момент сте се сетили за неговия бездънен и хубав глас.

Сега Рей Далтън има собствен план и прави музика, която го извисява и прави благополучен. Първият сингъл от загатнатия албум се назовава In My Bones и излезе малко преди обстановката в света (включително и музикалния) се промени. За хубавата музика обаче постоянно е малко място и песента към този момент звучи постоянно по радиостанциите в цяла Европа.

" Исках да основа ария, която да ме въздигне, да ме извиси. Да ми помогне да се оправя с вътрешните си демони, с които всички ние се борим в разнообразни моменти от нашия живот. В началото на кариерата си нямах шанса да попадна на положителни мениджъри и желаех това да е песента, с която да кажа: " Забравям за предишното, не помня всичко отрицателно и в този момент съм задоволително мощен, с цел да бъда там, където заслужавам и където мога да бъда благополучен, " описа изпълнителят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР