Револют е многофункционално приложение, което поддържа еднократни и обикновени виртуални

...
Револют е многофункционално приложение, което поддържа еднократни и обикновени виртуални
Коментари Харесай

Защо си струва да имате регистрация в Револют

Револют е многофункционално приложение, което поддържа еднократни и елементарни виртуални карти. Първите се употребяват за осъществяване на еднократно заплащане. Благодарение на еднократните виртуални карти можете да вършиме всевъзможни покупки, без да се страхувате, че данните на картата ще бъдат компрометирани в бъдеще.

Регистрация в Револют - регистрирайте се и спестявайте пари

Традиционните карти Revolut не се разграничават от картите на огромните банки - те ви разрешават да правите онлайн заплащания, да теглите средства посредством банкомати. Ако е належащо, PayPass се деактивира в приложението. Също по този начин, Револют ви предлага повече сигурност. Поддръжката на геолокацията ще ви разреши да блокирате транзакция, в случай че смарт телефонът е на едно място, а транзакцията се прави на друго.

В приложението можете да употребявате и касички с цели. Целите се основават от потребителя. Можете да изберете по какъв начин да депозирате средства. Така можете да настроите приложението автоматизирано да трансферира избрана сума или избран % от средствата. Друг метод е да прехвърлите разликата от всяка транзакция в касичка. Например - похарчили сте 5,6 евро, 6 евро ще бъдат дебитирани от картата и целият баланс ще бъде подложен в касичка. Можете също по този начин и да измененията съотношението.

Какво би трябвало да знаем за виртуалните карти Револют?

Виртуалните карти могат да се основават, трансформират и изтриват без никакви ограничавания.
Друга потребна алтернатива е разделянето на сметки. Това е доста комфортно, когато посещавате всеобщи събития, да вземем за пример, когато отивате на кино или ресторант с група. Отваряте приложението и изпращате фактура на всеки обособен човек. Естествено, той би трябвало да има конфигурирано приложението и .

Характеристики на Revolut

Обмяна на валута (включително крипто) без спомагателна комисионна.

Наличието на мобилно приложение, което поддържа попълване / изтегляне на средства посредством банкомати във всяка валута.

Поддръжка на peer-to-peer заплащания.

Търговия с акции на лична платформа.

Поддръжка на над 120 валути.

Възможност за работа с известни криптовалути непосредствено от приложението. Поддържа Bitcoin, XRP, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin.

Поддържа се продан на Fiat.

Възможност да имате голям брой портфейли във всяка определена валута.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР