Ревност стои в основата на кървавата драма от Лясковец. След

...
Ревност стои в основата на кървавата драма от Лясковец. След
Коментари Харесай

Ревност стои в основата на кървавата драма от Лясковец

Ревност стои в основата на кървавата драма от Лясковец. След като Димитър Грамудов се опита да убие дамата, с която живее на фамилни начела, а след това се самоуби в жилището си. Пред Блиц кметът на града Ивелина Гацова заяви, че се касае за битов случай.

Двамата с Даниела Райкова се познават от дълги години, събира ги любовта към театъра, и локална натрупа, в която вземат участие. Но и тяхната тръпка един към различен е обречена като тази на Ромео и Жулиета.

И двамата имат деца от предходни бракове. Даниела Райкова е почитан преподавател в приблизително учебно заведение "Максим Райкович " в град Лясковец. Тя преподава на учениците дисциплинираност обвързвана с компютърно образование и ги вкарва в aй ти - технологиите.

Димитър Грамудов е служащ в локален цех. Той е и очевидец по делото на Петко, който простреля командоса Емил Шарков през 2014 година при профилирана акция. Като комшия той дава първите показания: "Беше огромна блъсканица. Може би към час продължиха гърмежите, чуваха се автоматизирани откоси. Това описа Димитър Грамудов, комшия на килъра от Лясковец Петко Петков преди 7 години.

Кметът на град Лясковец Ивелина Гацова съобщи, че след нова година ще приказва с шефа на учебно заведение "Максим Райкович " Даниела Арабаджиева. Защото децата още не знаят, че тяхната учителка се бори за живота си след скандал с мъжа, който се опитал да я убие.

От фотосите във Facebook се вижда, че Даниела Райкова има наследник, а през 2020 на 24 юли е чествала 50 - годишен празник.

Относно самоубилия се Димитър Грамудов, кметът Ивелина Гацова съобщи, че той има деца от предходен брак, и към този момент не са потърсили помощ от общината. Докато тече следствие тялото на Грамудов към момента не освободено, с цел да бъде заровен.

По думите на кметицата доста си личало, че Димитър и Даниела се обичат, афиширали любовта си, и нищо не подсказвало за този случай. От постове в обществената мрежа се вижда, че Димитър се изяснява в обич на Даниела.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР