Ревнивият убиец на гаджето Алис Ууд беше ученик, който татуира

...
Ревнивият убиец на гаджето Алис Ууд беше ученик, който татуира
Коментари Харесай

Ревнива жена, която уби гаджето си, беше „училищен мъж“ с необичайна татуировка

Ревнивият палач на гаджето Алис Ууд беше възпитаник, който татуира най-хубавите си оценки на ръката си, споделя някогашен другар.

23-годишната употребява колата си „ като оръжие “, с цел да покоси Райън Уотсън и да го влачи повече от 500 фута, откакто го упрекна във флирт с друга жена на празненство.

И някогашният другар сподели, че закононарушението й наподобява толкоз нехарактерно. Те споделиха: „ Алис в никакъв случай не е показвала никакви признаци на ревнивост, яд или експанзия и не е от вида хора, с които би трябвало да внимаваш. Тя беше отзивчива с множеството хора и много тиха – само че когато говореше, това беше скъпо. Мисля, че по тази причина беше подобен потрес.

„ Говорейки с всички, които я познаваха, общият консенсус е, че това е ненадейно. Тя беше в действителност интелигентна, като че ли без изпитание. През първата година в междинното учебно заведение беше определена за групата на надарени и надарени, получи три A -звезди на A-ниво и беше един от дребното възпитаници в историята на учебното заведение, които стигнаха до финалния стадий на асортимент за Оксфорд. “

Във в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР