Реваншът от полуфиналите на Купата на Италия между отборите на

...
Реваншът от полуфиналите на Купата на Италия между отборите на
Коментари Харесай

Отложиха реванша между Ювентус и Милан за Копа Италия

Реваншът от полуфиналите на Купата на Италия сред тимовете на Ювентус и Милан, който трябваше да се играе довечера в Торино, бе отсрочен с решение на градския съвет поради опасенията от разпространяване на ковид, разкри префектът на града Клаудио Паломба пред Гадзета дело Спорт.

Регион Пиемонте, където се намира Торино, остана отвън възбраната за осъществяване на всеобщи събития и мачове, която бе наложена в Ломбардия, Венето и Емилия Романя, като първичното решение бе срещата да се организира и почитатели да бъдат позволен на стадиона, като се изключи такива от трите най-засегнати района. След като стана ясно, че единствено за ден умрелите от вируса в Италия са се нараснали с 27, от градския съвет са решили да не поемат никакви опасности и са отменили мача, като към момента не е ясно по кое време ще се организира той.

“Невинаги е допустимо да се разбере кой е от обиден район на входа на стадиона ”, изясни Паломба. До момента общо 10 мача от Серия А бяха отсрочени в последните две седмици, като само срещата сред Интер и Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа се игра пред закрити порти. Днес клубовете от елита на Италия ще проведат изключителна среща, с цел да изготвят по-дългосрочен проект за деяние. В последните дни се появиха терзания, че поради ковид шампионата в страната може и да не приключи.

Първият полуфинален мач сред Милан и Ювентус приключи при тъждество 1:1. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР