Reuters Рускиня почина от коронавирус, след като нарочно зарази себе си

...
Reuters
Рускиня почина от коронавирус, след като нарочно зарази себе си
Коментари Харесай

Жена почина, след като се зарази нарочно с коронавирус

 Reuters Рускиня умря от ковид, откакто преднамерено болести себе си и околните си. За това описа Павел Бранд, шеф на клиника " Семейна “ pred " Газета.Ru "

Историята е заплетена. Лекарят се базира на думи на собствен другар, който пък от своя страна, е бил непосредствен с умрялата Анастасия. Бранд дава като доказателство  чатове на своя другар с дамата. В известията дамата твърди, че желае да накаже всички членове от фамилията като ги болести " леко ". Жената е била сигурна, че с цел да се разболее от " леко ", би трябвало да се болести от някой, който също носи вируса в леката му форма.

Лекарят твърди, че тя е отишла да види своя болна другарка, която е карала леко вируса. Анастасия е излъгала приятелката, си че е имунизиран. Няколко дни по-късно цялото семейство, в това число брачният партньор и двете деца на Анастасия, са се заразили с ковид.

" Анастасия се разболяваа тежко, само че дълго време не е потърсила здравна помощ. По-късно почива в болничното заведение, твърди още шефът на клиника " Семейна "

Най-малката й щерка е била в тежко положение, само че се е нормализирала и е преместена от интензивното лечение. Съпругът и втората й щерка са изкарали леко вируса.

" Филтрирайте информацията, която получавате в интернет и се ваксинирайте! “, зове Бранд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР