Рециталът на Ивайло Петев на Острова на Афродита продължава. Българският

...
Рециталът на Ивайло Петев на Острова на Афродита продължава. Българският
Коментари Харесай

Рециталът на Петев в Кипър продължава, Омония сгази и Анортозис след драма

Рециталът на Ивайло Петев на Острова на Афродита продължава. Българският експерт, който пое “на пожар” закъсалия гранд Омония (Никозия) в средата на декември, не стопира да натрупа победа след победа. Късно нощес, в дуел от 23-ия кръг на кипърската Първа дивизия, 20-кратният първенец на Кипър завоюва по трагичен метод с 2:1 като посетител дербито с Анортозис.

Момчетата на Петев направиха впечатляващ поврат и в границите на единствено 5 минути изковаха скъпата победа против гранда от Фамагуста. След нулево първо полувреме на “Антонис Пападополус” в Ларнака, Секу Сисе откри резултата в интерес на Анортозис. С два кой от кой по-красиви голове с глава на Мат Дербишър - в 85-ата минута и в даденото от основния арбитър продължение, Омония стигна до следващия си необикновен триумф.
Τελικ | Ανρθωση - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2#ΟΜΟΝΟΙΑ pic.twitter.com/MDOvakEqfI
— AC Omonia Nicosia (@ACOmoniaNicosia) February 7, 2018 С новите три точки Омония събра 41 в актива си и продължи победната си серия. Тимът от дълго време си подсигурява място в Топ 6, каквата бе поставената пред Ивайло Петев съществена цел. Нещо повече, някогашният народен селекционер пое отбора с едвам 19 точки след 14 изиграни срещи, като за по-малко от два месеца завоюва цели 24 и изстреля отбора в зоната на шампионския плейоф.

Двукратният първенец на България с Лудогорец е в серия от три следващи победи, като общо на сметката си има седем триумфа, едно тъждество и една загуба при голова разлика 24:9. Единственото проваляне досега - с минималното 0:1 като посетител на Аполон (Лимасол), пристигна в средата на януари месец, като любопитното е, че защото мачът бе отсрочен от есенния дял на шампионата, Петев нямаше право да употребява новопривлечените играчи.

Мачовете на Ивайло Петев отпред на Омония досега:

Етникос (Ахна) - Омония 2:2
Омония - Пафос 3:0
Алки (Ороклини) - Омония 0:3
Олимпиакос (Никозия) - Омония 2:3
Омония (Никозия) - Ермис 3:0
Аполон - Омония 1:0
АЕЛ - Омония 2:3
Омония - Неа Саламина 5:1
Анортозис - 1:2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР