Рецидивистът с богато криминално досие Димитър Милков - син на

...
Рецидивистът с богато криминално досие Димитър Милков - син на
Коментари Харесай

Нови съдебни тревоги за сина на Найден Милков

Рецидивистът с богато престъпно досие Димитър Милков - наследник на известния артист и необут на Първа частна милиция Найден Милков, през вчерашния ден се изправи пред съда за изцепките си от лятото на 2020-а в " Меден рудник ", съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

Димитър е притеглен като обвинен за това, че на 21 юни 2020 година вечерта в апартамент в ж. к. " Меден рудник " откраднал телефон " Самсунг Галакси А5 " от мъж с букви К. Д. На 21 юни 2020 година вечерта в апартамент още веднъж в " Меден рудник " заплашил и след причиняване на междинни телесни повреди взел от същия човек 80 лева

На Димитър е повдигнато обвиняване и за това, че на 23 юни 2020 година е заловен с прекурсор за произвеждане на наркотични субстанции на стойност 9,50 лева

Припомняме, че Бургаският областен съд издаде по отношение на Димитър Милков Европейска заповед за арест, за обезпечаване на присъединяване му в почналото против него правосъдно произвеждане. Подсъдимият е бил арестуван в Италия и е разпоредено неговото предаване на българските правосъдни управляващи. Преди избраната дата за предаване, той е напуснал Италия и е бил задържан от немските органи на реда на територията на Германия, където е управлявал автомобил след приложимост на наркотични субстанции.

Съдът дефинира делото да бъде гледано по общия правосъден ред, по искане на подсъдимия и неговата отбрана.

Окръжен съд – Бургас удостовери и взетата по отношение на Димитър мярка за неотклонение " Задържане под стража ". Съдът откри, че съществува съмнение за авторството на Милков на повдигнатите му с обвинителния акт действия. За две от закононарушенията се твърди, че са осъществени в изискванията на рисков рецидив. Според съда, съществува действителна и непосредствена заплаха от укриване или осъществяване на закононарушение от страна на Милков, в случай че мярката му за неотклонение бъде променена в по-лека.

Бургаският областен съд насрочи делото за разглеждане на 16 август, с приканване на очевидци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР