Рецидивист от Врачанско, пребил брутално жена си, побърка полицията с

...
Рецидивист от Врачанско, пребил брутално жена си, побърка полицията с
Коментари Харесай

Рецидивист, пребил жестоко жена си, побърка полицията с 12 фалшиви сигнала на тел. 112

Рецидивист от Врачанско, пребил брутално жена си, побърка полицията с 12 подправени сигнала на тел. 112, научи организация BulNews.
Нападението се е разиграло на 10 и 11 юли, като два месеца преди този момент Е.Ц. лишил от Н.З. документ, който й дава право за работа в чужбина. Най-напред, в дома си в Бутан, нападателят нанесъл яростен побой над дамата, като в яростта си й счупил няколко ребра. Вместо да се кротне след намесата на полицията обаче той безусловно подлудил операторите на телефон 112. В рамките на два часа, от 19.35 до 21.48 часа на 10 юли, се е обадил три пъти с едно и също недоволство. Обяснявал, че дамата, която е пребил, му е била откраднала 250 лв., сребърен пръстен и обици. На сутринта тормозът траял с още 6 лъжливи позвънявания, като този път сменил обвиняването. Е.Ц. към този момент се жалвал, че двамата служители на реда, които е разкарвал предната вечер са го пребили в дома му. Това обаче очевидно не било задоволително за остарелия познайник на полицията и следобеда на два пъти отново звъннал на незабавния телефон. Този път се оплаквал, че входната врата на къщата му била разрушена и от нея е осъществена кражба, само че без да е ясно какво липсва.
Последвалите инспекции открили, че 12-е сигнала до незабавния телефон са погрешни и в действителност сприхавия човек не е звънял на 112 единствено за времето, в което е бил в ареста. След всичко това на 23 юли той набедил и пред прокуратурата дамата, с която е имал връзки, че му е откраднала от портмонето 250 лв..
За прегрешенията си Е.Ц. е получил обособени условни присъди, които са кумулирани в едно общо най-тежко наказване – „ шест месеца отнемане от свобода”, чието изтърпяване се отсрочва за период от „ три години”, както и „ Обществено неодобрение “, което да бъде изпълнено посредством разлепване на присъдата на осведомителното табло в кметството. Той би трябвало да заплати и разноските по делото.
Определението на съда е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР