Рецидивист, нападнал и ударил полицейски служител, е задържан в полицейския

...
Рецидивист, нападнал и ударил полицейски служител, е задържан в полицейския
Коментари Харесай

Рецидивист удари полицай в София и го вкара в болница

Рецидивист, нападнал и блъснал полицейски чиновник, е арестуван в полицейския арест. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Повдигнато му е обвиняване за осъществено закононарушение по член 131 от Наказателен кодекс.

Днес, малко след 2 часа, в полицията бил получен сигнал за нарушение на нощната тишина в общежитие на ул. „ Рижки проход “. На адреса неотложно пристигнали полицейски екипи, които били посрещнати от нахален мъж във очевидно нетрезво положение, държал се жестоко и нападателно и нанесъл удар с пестник в региона на главата на един от униформените.

Пострадалият служител на реда е откаран в болнично заведение за оказване на здравна помощ. Нападателят - 32-годишен мъж, с 57 криминалистически регистрации, излежал до неотдавна последната си присъда за кражба, е арестуван с полицейска мярка до 24 часа.

По случая било формирано бързо произвеждане. След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура на арестувания е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 131 от Наказателен кодекс и му е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Сблъсък с полицията имаше и преди ден в Ботевград. Тогава група роми се спречкаха с органите на реда, след което 6-ма и една жена бяха арестувани.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР